Στάη και Χούκλη μετακομίζουν στο Epsilon του Σαββίδη;

Φαίνεται ότι οι χαμηλοί τόνοι που επέλεξε το τελευταίο διάστημα να ακολουθήσει ο Ιβάν Σαββίδης φέρνουν ενδιαφέροντα αποτελέσματα για τον ομογενή επιχειρηματία και την επιδίωξή του να πατήσει δυναμικά πόδι στον χώρο των ΜΜΕ.

Στο θέμα του Πήγασου κινήθηκε μεθοδικά και σιωπηλά στο παρασκήνιο, αποκτώντας τις εφημερίδες του Ομίλου Μπόμπολα χωρίς αντίπαλο, και διαμορφώνοντας τις προϋποθέσεις για να κυριαρχήσει εκδοτικά στον χώρο της Κεντροαριστεράς, πολύ περισσότερο από τη στιγμή που ο ΔΟΛ υπό τον Βαγγέλη Μαρινάκη είναι ήδη εμφανές ότι απομακρύνεται από τους ιστορικούς δεσμούς του με το συγκεκριμένο αναγνωστικό κοινό, και επιχειρεί να εδραιωθεί στον χώρο της Κεντροδεξιάς..

Το δεύτερο «χτύπημα» Σαββίδη είχε να κάνει με την εξαγορά του «Εψιλον», συμφερόντων Βρυώνη, που του επιτρέπει να έχει αυτόνομη παρέμβαση στην τηλεόραση. Σύμφωνα με πληροφορίες των «Υστερόγραφων», οι στενοί συνεργάτες του Ιβάν Σαββίδη θέλουν να μετατρέψουν το “Ε” σε κεντρικό πυλώνα ενημέρωσης.

Και, σύμφωνα με τις ίδιες πάντα πληροφορίες, έχουν στα πλάνα τους τη συγκρότηση μιας “dream team” στον ενημερωτικό τομέα, με τις δυο καλύτερες και πιο εμβληματικές Ελληνίδες δημοσιογράφους, την Έλλη Στάη και τη Μαρία Χούκλη. Αμφότερες μπορούν να δώσουν άλλη πνοή στο “Ε”, και φυσικά να κερδίσουν τη μάχη απέναντι στον ΣΚΑΪ και το Star, ώστε στη συνέχεια να διεκδικήσουν μερίδιο στον πρωταθλητισμό απέναντι στον Alpha με τον Αντώνη Σρόιτερ, και τον ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Το αμέσως επόμενο διάστημα, θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι οι παραπάνω σχεδιασμοί θα αρχίσουν να λαμβάνουν σάρκα και οστά, με τις σχετικές προσεγγίσεις προς τους δημοσιογράφους στους οποίους θέλει ο Ιβάν Σαββίδης να στηρίξει το τηλεοπτικό εγχείρημά του.

Πηγή: ysterografa

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα