Ποιος είχε το θάρρος να ζητήσει συγνώμη για την είδηση της χρονιάς: Το επίδομα σφραγίδας

Μόνο ο «ΒΗΜΑτοδότης» απο όλους όσοι αναπαρήγαγαν τη δήθεν είδηση για το επίδομα σφραγίδας στους δημόσιους υπαλλήλους είχε το θάρρος να τοποθετηθεί και να δώσει εξηγήσεις στους αναγνώστες του. Οι υπόλοιποι αναδημοσίευσαν την «ειδησάρα» που έριξε το Διαδίκτυο από τα γέλια… στη συνέχεια την εξαφάνισαν όταν διαπίστωσαν την «πατάτα»… αλλά δεν βρήκαν ούτε μία κουβέντα να πουν για το τι συνέβη!

Ακολουθεί στη συνέχεια το σχετικό απόσπασμα απο τη στήλη «ΒΗΜΑτοδότης»:

Συγγνώμη, λάθος
Κάτι ο καύσωνας και η καλοκαιρινή ραστώνη, κάτι η Βαρουφακιάδα που κυριαρχούσε, δεν ήθελε και πολύ να αναπαραχθεί μια είδηση, η οποία βεβαίως καμία σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα. Πρόκειται για το δήθεν επίδομα σφραγίδας 50 ευρώ που χορηγεί το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης σε δημοσίους υπαλλήλους, το οποίο δημοσίευσε ένα site και έκανε γρήγορα τον γύρο του Διαδικτύου, χωρίς κανείς να κάνει τον κόπο να διασταυρώσει την είδηση.

Δικαίως λοιπόν το υπουργείο εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία λέει ότι το συγκεκριμένο δημοσίευμα δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα, ούτε υπάρχει καμία εισηγητική έκθεση. Ούτε βεβαίως υπάρχει ανακοίνωση της ΝΔ που να καυτηριάζει το γεγονός. Το υπουργείο το μόνο που διαβεβαιώνει είναι ότι η κυβέρνηση θα αφήσει τη σφραγίδα της στη δημόσια διοίκηση.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα