Με ποιο κανάλι συζητάει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος; Βίντεο

Μετά τη λιτή ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τη λήξη της συνεργασίας με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, πολλά σενάρια ειπώθηκαν και γράφτηκαν για το τηλεοπτικό μέλλον του δημοσιογράφου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής "La Biri Biri" ο Μπογδάνος βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Ant1 και συγκεκριμένα με τον Γιάννη Λάτσιο. Πηγή από το περιβάλλον του δημοσιογράφου δήλωσε:

«Ο Κωνσταντίνος με μεγάλη χαρά θα συνεργαζόταν με το Γιώργο Λιάγκα στον Ant1 με την προϋπόθεση, όμως, να κάνει και κάτι άλλο, εκτός από το βραδινό σόου. Από ότι γνωρίζω βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με το Γιάννη Λάτσιο για μια δική του εκπομπή, η οποία θα στηρίζεται στο πολιτικό σχόλιο, που ξέρει τόσο καλά να κάνει...

...καμία σχέση βέβαια με τα δημοσιεύματα που τον παρουσιάζουν ως σχολιαστή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με το Νίκο Χατζηνικολάου και αυτό γιατί δεν θα ήθελε να δημιουργήσει δυσκολίες στον κύριο Χατζηνικολάου καθώς αυτή τη στιγμή είναι το... κόκκινο πανί για τον ΣΥΡΙΖΑ».

«Το σίγουρο είναι ότι κάπου θα δείτε τον Κωνσταντίνο τη νέα σεζόν αφού του έχουν γίνει πολλές προτάσεις» πρόσθεσε η πηγή, στην εκπομπή του Epsilon.

greek-web-tv

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα