Survivor: Ποιος θα κερδίσει την ασυλία. Βίντεο

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα... Όλοι εναντίον όλων για το πρώτο κολιέ ατομικής ασυλίας στο νέο επεισόδιο του Survivor.

Τέσσερις Μαχητές. Δύο Διάσημοι. Δύο κολιέ ατομικής ασυλίας. Ένας μεγάλος... Survivor και νικητής των 100.000 ευρώ. Τώρα τα πράγματα σοβαρεύουν και οι έξι παίκτες δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να "σωθούν" αυτήν την εβδομάδα από την αποχώρηση.

Μετά την αποχώρηση της Σάρας Εσκενάζυ, μένουν 6 παίκτες που διεκδικούν μια θέση στον τελικό του Survivor. Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο Κωνσταντίνος Βασάλος από την μεριά των Μαχητών και ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη από την πλευρά των Διασήμων. Οι Κόκκινοι και οι Μπλε έχουν πάψει πλέον να αγωνίζονται ομαδικά και έχουν γίνει... "μοβ", αφού όλοι είναι ενάντια σε όλους στα αγωνίσματα. Η ένταση μεγαλώνει για την κατάκτηση του πρώτου κολιέ ασυλίας και το πάθος για τη νίκη έχει κορυφωθεί.

"Υπάρχουν πολλοί παράγοντες για να φτάσει κάποιος στον τρόπο που φηφίζει. Είναι το συναίσθημα, είναι η λογική και είναι και οι αγωνιστικοί στίβοι. Ίσως όσο περνάει ο καιρός να βγαίνουμε από την νοοτροπία της ομαδικότητας και να το βλέπουμε πιο ατομικό", δηλώνει στο τρέιλερ ο Γιάννης Σπαλιάρας και όλα δείχνουν ότι τα δύσκολα τώρα έρχονται...

Τι μέλλει γενέσθαι μετά την αποχώρηση της Σάρας Εσκενάζυ; Ποιος θα κατακτήσει το πρώτο κολιέ της ασυλίας και θα "σωθεί" για αυτήν την εβδομάδα; Ποια θα είναι η τελική τετράδα του τελικού; Τι άλλες εκπλήξεις κρύβει το παιχνίδι του Survivor; Η απάντηση στις τηλεοπτικές μας οθόνες την Κυριακή στις 21:00.

Τι αποκαλύπτει το τρέιλερ:

newsit

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα