Survivor: Τραυματίστηκε η Ευρυδίκη! Νικητής ο Ντάνος ... μόνος εναντίον όλων!

Και αν όλοι συμφωνούσαν ότι με τους νέους κανόνες στο Survivor, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι αδικημένος καθώς να αναγκαστεί να παίξει με όλους του άνδρες των Μαχητών, η ζωή του σήμερα έγινε ακόμα δυσκολότερη με ένα απρόσμενο περιστατικό.

Μόλις στο πρώτο αγώνισμα η Ευριδίκη Βαλαβάνη τραυματίστηκε με αποτέλεσμα ο Ντάνος να αγωνίζεται πλέον μόνος τους ενάντια στους "Μαχητές".

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αναγκάστηκε να παίζει το ένα παιχνίδι μετά το άλλο. Συγκεκριμένα ο παίκτης του Survivor  ανέβηκε 15 φορές σε αυτή τη δοκό ισορροπίας και κατάφερε να λήξει το παιχνίδι με νίκη 10 -6 εναντίον των Μαχητών.

«Νομίζω μπήκε μέσα στον αγώνα και τα «είπε» όλα! Πραγματικά είναι ένας πάρα πολύ δυνατός παίκτης. Δεν έχω να πω πολλά πράγματα. Ποντάρω στο άλογο που λέγεται Ντάνος. Έδειξε ποιος είναι. Έδειξε τα δόντια του. Ένας εξαιρετικός παίκτης.» ανέφερε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη για τον συμπαίκτη της.

«Ήξερα από τη στιγμή που μείναμε οι δυο μας θα είναι κάθε μέρα πιο δύσκολη. Δεν φανταζόμουν βέβαια ότι θα μπω κατευθείαν σε τόσο δύσκολα πράγματα, δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα αγωνιζόμουν μόνος μου» σχολίασε ο Γιώργος Αγγελόπουλος που ευχήθηκε περαστικά στην Ευρυδίκη, αλλά και στον Κώστα Αναγνωστόπουλο που βγήκε και εκείνος εκτός παιχνιδιού επίσης από ενοχλήσεις στα πόδια.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα