Survivor Spoiler: Διέρρευσε το αποτέλεσμα. Ποιος αποχωρεί; Κοκκινάκης ή Μπο;

Η περίοδος χάριτος έληξε στο Survivor και στο χθεσινό επεισόδιο οι δύο αντίπαλες ομάδες προσγειώθηκαν στην πραγματικότητα. Μαχητές και Διάσημοι έδωσαν σκληρή μάχη στο παιχνίδι ασυλίας. Οι Διάσημοι έχασαν, ψήφισαν με τους νέους κανόνες για την αποχώρηση και τώρα μένει το μεγάλο ερώτημα: Ποιος αποχωρεί από το Survivor; Μπο ή Κοκκινάκης;

Στο χθεσινό παιχνίδι, οι Μαχητές κέρδισαν… στον πόντο με 10-9. Οι Διάσημοι πήγαν στο συμβούλιο του νησιού, όπου και ψήφισαν τους παίκτες προς αποχώρηση. Ο Κώστας Κοκκινάκης με τρεις ψήφους είναι ο πρώτος προτεινόμενος, ενώ ο Γιώργος Χρανιώτης, λόγω της ατομικής ασυλίας, ψήφισε τον Μπο.

Οι τηλεφωνικές γραμμές άνοιξαν χθες τη νύχτα για 30 λεπτά και οι τηλεθεατές από την Ελλάδα ψήφισαν αυτόν που θέλουν να παραμείνει στο παιχνίδι. Από νωρίς το πρωί της Τρίτης, λοιπόν, άρχισαν και οι πρώτες διαρροές σχετικά με το αποτέλεσμα.

Δεν πρόκειται για επίσημες, επιβεβαιωμένες πληροφορίες, γι’ αυτό και συχνά βλέπουμε να ανατρέπονται στην πορεία.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Χάρης Λεμπιδάκης στο Happy Day: «Όλα δείχνουν ότι αποχωρεί ο Κώστας Κοκκινάκης. Αν λάβουμε υπόψιν μας όλες αυτές τις ψηφοφορίες που γίνονται στα social media, δεν έχουν πέσει έξω ποτέ».

Πηγή: Zappit

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα