Survivor: Αδύνατη η συμβίωση μεταξύ Διασήμων και Μαχητών. Τρέιλερ

Την ερχόμενη Κυριακή επιστρέφει το Survivor στις οθόνες μας με νέο επεισόδιο και οι εντάσεις φαίνεται πως συνεχίζουν. Οι Διάσημοι και οι Μαχητές δεν μπορούν να ξεπεράσουν όλα όσα συνέβησαν ανάμεσά τους.

Οι Μαχητές «έκλεψαν» τη νίκη από τους Διάσημους και μια απίστευτη κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον Κώστα Αναγνωστόπουλο, τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, τον Κώστα Κοκκινάκη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο, δε λέει να καταλαγιάσει.

Στο τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου βλέπουμε αρχικά τον Μπο να λέει στον Ντάνο και τον Γιώργο Χρανιώτη: «Οι πράξεις μιλάνε, τα λόγια λένε ό,τι θέλουν». Στο απέναντι στρατόπεδο, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης είναι σαφής: «Στον αγώνα ρε φίλε πρέπει να είμαστε εχθροί! Τι να κάνουμε δηλαδή».

Από την πλευρά του, ο μισθοφόρος αναφέρει: «Εκείνοι έστριψαν δεξιά, εμείς συνεχίζουμε ευθεία. Προσπαθούμε να τους βάλουμε στη δική μας ευθεία ή να πάμε από δεξιά, μαζί τους». Το κερασάκι στην τούρτα το βάζει ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο οποίος σημειώνει: «Ο καθένας χρησιμοποιεί ότι όπλα έχει στη φαρέτρα του».

Το νέο συναρπαστικό επεισόδιο του Survivor έρχεται την Κυριακή στις 9 το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Ένας ακόμη αγώνας επάθλου περιμένει «Διάσημους» και «Μαχητές». Οι δυο ομάδες κατά τη διάρκεια της συμβίωσής τους στην ίδια παραλία προσπαθούν να ξεπερνούν τις εντάσεις και τις όποιες παρεξηγήσεις δημιουργούνται μεταξύ τους, όμως στον αγωνιστικό χώρο η ανταγωνιστικότητα και η αντιπαλότητα καλά κρατούν…

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα