Ειρήνη Κολιδά: Υπερεκτιμημένος ο Ντάνος. Ποιον θέλει νικητή του Survivor

Για την εμπειρία της στο survivor μίλησε η Ειρήνη Κολιδά, η οποία αναφέρθηκε και στους συμπαίκτες της. Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου σε σχετική ερώτηση για το ποιον θεωρεί υπερεκτιμημένο παίκτη απάντησε: «Υπερεκτιμημένος νομίζω ότι είναι ο Γιώργος ο Αγγελόπουλος, νομίζω ότι αθλητικά είναι υπερεκτιμημένος».

Ενώ στη συνέχεια σχολίασε: «Ο πιο παρεξηγημένος παίκτης νομίζω ήταν ο Στέλιος, νομίζω ήταν και ο Πάνος που τον είχαν πάρει λίγο μονότερμα».

Στο ερώτημα για το ποιον θα έδιωχνε από το ριάλιτι επιβίωσης είπε: «Νομίζω τον Χρανιώτη, γιατί είναι ο πιο αδιάφορος για μένα. Θα ήθελα ο Κωνσταντίνος Βασάλος να κερδίσει».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου την ρώτησε αν μέσα στο παιχνίδι της είχαν χρεώσει κάποιον εραστή. «Όσο ήμουν μέσα στο παιχνίδι μου είχαν χρεώσει τον Κώστα τον μισθοφόρο, έγινα έξαλλη», ήταν η απάντηση της.

Όσο για τους ποιους θεωρεί φίλους της και θα μπορούσε να κάνει παρέα απάντησε: «Με την Ελένη σίγουρα, με τη Σάρα σίγουρα, με τον Πάνο».

Η Ειρήνη Κολιδά μίλησε και για την κατάσταση της υγείας της: «Είμαι πολύ καλύτερα, έχω αρχίσει και αισθάνομαι ότι τα πλευρά μου δεν είναι σπασμένα, όμως σε αυτό το σημείο ακριβώς μου λέει ο γιατρός ότι πρέπει να προσέξει λίγο παραπάνω διότι αν αφεθείς τελείως μπορεί να ξανασπάσουν  και να γίνει χειρότερη ζημιά».

Για την απόφαση της να δηλώσει συμμετοχή στο παιχνίδι τόνισε:  «Ήταν νύχτα, ήμουν σπίτι με τον σύζυγο και το παιδί, είδα ένα τρέιλερ για το survivor, το σκέφτηκα και μου είπε και ο σύζυγος μου "ναι εννοείται, αν δεν το κάνεις εσύ ποιος θα το κάνει;" και με παρότρυνε πάρα πολύ παρότι δεν είμασταν μαζί σαν ζευγάρι».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα