Το Survivor πλησιάζει στο τέλος! Που θα γίνει όμως ο μεγάλος τελικός;

Οι ημερομηνίες για τη διεξαγωγή του ημιτελικού και του τελικού του «Survivor» φαίνεται πως κλείδωσαν (28 Ιουνίου και 2 Ιουλίου αντίστοιχα). Κι εκεί που φαίνεται ότι οριστικοποιούνται και τα μέρη όπου θα γίνουν τα τελικά events, έχουμε και καινούργιους «μνηστήρες». Σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν εντός κι εκτός γραφείων του Σκάι, ο ημιτελικός θα γίνει στο Κλειστό Γήπεδο Γαλατσίου, ενώ η παραγωγή είναι ένα βήμα από την οριστική συμφωνία με τους τοπικούς άρχοντες της Ρόδου, για να φιλοξενηθεί εκεί ο τελικός.

Να, όμως, που έρχεται δημοσίευμα της ιστοσελίδας kalloninews.gr, στο οποίο υποστηρίζεται ότι άνθρωποι της παραγωγής βρέθηκαν στην Καλλονή της Λέσβου για να περάσουν από διάφορα μέρη, το Σάββατο συνεδρίασαν τοπικοί φορείς και ξενοδόχοι για να συζητήσουν περί του θέματος, ενώ την προσεχή Πέμπτη ενδέχεται να μεταβούν στο νησί και Τούρκοι της εταιρίας Acun, που έχει τα δικαιώματα του ριάλιτι επιβίωσης.

Στις υποψήφιες παραλίες, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, προστίθεται η Σκάλα, που διαθέτει αρκετό πλάτος και έχει ρηχή θάλασσα, ενώ λόγω δυσκολίας στην πρόσβαση απορρίφθηκε η πλαζ του Χρουσού. Το θέμα είναι ότι ως τις 25 Ιουνίου, όταν και επιστρέφουν στην Ελλάδα «Μαχητές», «Διάσημοι» και παραγωγή, θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί οι προετοιμασίες για την τελική φάση.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα