Survivor: Οργισμένος ο Αγγελόπουλος με Σπαλιάρα, Μάριο και Βασάλο!

Απρόσμενη εξέλιξη παίρνει η συμβίωση Διασήμων και Μαχητών στην ίδια παραλία του Survivor. Στο τρέιλερ που βγήκε πριν από λίγο στο instagram, εμφανίζεται ο Γιώργος Αγγελόπουλος να είναι οργισμένος με τον Γιάννη Σπαλιάρα, τον Μάριο Ιωαννίδη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο!

Ο Ντάνος αναφέρει τα εξής: «Η πόρτα του σπιτιού μας είναι ανοιχτή για όλους, τους ταΐζαμε στο στόμα… Απογοητεύτηκα σήμερα από τη στάση κάποιων. Δεν το καταλαβαίνω ούτε από τον Γιάννη, ούτε από τον Μάριο, ούτε από τον Κωνσταντίνο. Από εδώ και πέρα θα αναθεωρηθούν αρκετά πράγματα».

Στο ίδιο τρέιλερ βλέπουμε τον Μπο να λέει: «Δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ ο Γιάννης». Ο Γιώργος Αγγελόπουλος με άγριο ύφος, τέτοιο που μέχρι τώρα δεν έχουμε ξαναδεί, απαντά: «Αν δεν γυρίσει να ζητήσει συγγνώμη από όλους μας, εδώ πέρα δεν θα ξανακαθίσει»!

Στο τρέιλερ του Survivor δεν δίνονται περισσότερες πληροφορίες για το τι ακριβώς είναι αυτό που έχουν κάνει ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Μάριος Πρίαμος. Πάντως, ο Γιώργος Αγγελόπουλος φαίνεται πραγματικά εκνευρισμένος και απογοητευμένος από τη συμπεριφορά τους!

Η λεζάντα που συνοδεύει το τρέιλερ γράφει: «Εάν το επεισόδιο αυτής της Κυριακής δεν είναι ο ορισμός του Survivor τότε τι;!;!;! Κυριακή στις 21:00 ετοιμαστείτε…για τα καλύτερα»!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα