Survivor: Η κοπέλα του Βασάλου χτύπησε τατουάζ με το όνομά του

Εδώ υπάρχει ένας... έρωτας μεγάλος και η σύντροφος του Κωνσταντίνου Βασάλου, φρόντισε να το αποκαλύψει σε όλη την Ελλάδα. Με ποιον τρόπο; Χτυπώντας τατουάζ στο λαιμό της με το όνομα του παίκτη των Μαχητών.

Δείτε τη φωτογραφία της κοπέλας:

Την ίδια ώρα, αν και όλα φάνταζαν ρόδινα μετά την ένωση των δύο ομάδων στο Survivor, φαίνεται πως Διάσημοι και Μαχητές δημιουργούν νέα δεδομένα στο παιχνίδι. Τα πράγματα εξελίσσονται διαφορετικά και νέες «παρέες» έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Το βράδυ της Τετάρτης, οι πρώτες σπόντες είχαν την τιμητική τους με αφορμή ένα μαχαίρι που χάθηκε από την παραλία των Διασήμων. «Σκοπεύω να κάνω μια κουβέντα με τους Μαχητές γιατί τους αφορά», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο Κώστας Κοκκινάκης τόνισε, από την πλευρά του: «Κάτι άλλο συμβαίνει, κάτι μυστήριο υπάρχει εδώ πέρα». Ο Γιάννης Σπαλιάρας «έδωσε» τον Κώστα Αναγνωστόπουλο: «Αν το έχει πάρει κάποιος, λογικά θα είναι ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, εκεί πάει το μυαλό μου, δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον άλλον».

Την ίδια στιγμή, οι παίκτες προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίκες και παρεάκια, αφού πλέον είναι σίγουροι ότι μόνο με αυτόν τον τρόπο θα φτάσουν κοντά στον τελικό. Και μπορεί να μην είναι ακόμα διακριτές οι καινούριες συμπάθειες, αλλά από το πάρτι κιόλας ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, που είναι πολύ κοντά με τη Σάρα και την Ελισάβετ, πλεύρισε ένα κορίτσι των Διασήμων, την Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Οι δυο τους συζήτησαν αρκετή ώρα, ρίχνοντας τις βολές τους στον Γιάννη Σπαλιάρα, λέγοντας ότι είναι ανώριμος για 40 ετών άντρας.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, το φαβορί του παιχνιδιού, είχε και ένα ιδIαίτερα ενδιαφέρον πρώτο τετ α τετ με τους πρώην συμπαίκτες του, τους Μαχητές. Ο Ντάνος τους είπε όλο νόημα για τη συμβίωση τους ότι δεν τους έδειξε ποτέ ότι είναι εχθροί.

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου

athensmagazine

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα