Μπρούσκο: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ο Ματθαίος προσπαθεί να προφυλάξει την Αναστασία από τον Σηφαλάκης, ο οποίος είναι έτοιμος να εκδικηθεί για την δολοφονία του παιδιού του και να σκοτώσει όλους τους Γιαννακάκηδες. Παράλληλα, ο Παύλος προειδοποιεί τον Μηνά, να είναι έτοιμος να προσέχει, αφού έχει μπει κι αυτός στο στόχαστρο του Σηφαλάκη.

Από την άλλη, η Βασιλική είναι έτοιμη να προχωρήσει στην προσωπική της ζωή, κι ένα καινούριο φλερτ ξεκινάει με τον συνάδελφό της τον Νικόλα.. Όταν τους βλέπει μαζί ο Μηνάς όμως, εξαγριώνεται και επιτίθεται στον νεαρό άντρα.

Η Στέλλα, παρά την έκκληση της Αλεξάνδρας να μην πει τίποτα στον Νεκτάριο για την επίθεση της Δήμητρας έξω από το σουπερμάρκετ, εκείνη του τα ομολογεί όλα. Το περιστατικό αυτό το μαθαίνει και η Μαρίνα που αντιμετωπίζει την Δήμητρα με τα πιο σκληρά λόγια, με συνέπεια η Δήμητρα να βγει εκτός εαυτού και να την κτυπήσει.

Ο Χαρίδημος κάνει μεγάλο καβγά στην Γεσθημανή για το ότι τον άφησε εκτεθειμένο, να κυκλοφορεί μισόγυμνος στα Χανιά, και απειλεί με μηνύσεις. Όταν πηγαίνει όμως να βρει την Κωνσταντίνα για να συνεχίσει το ειδύλλιο, εκείνη τον κάνει σκουπίδι και του αποκαλύπτει ότι ήταν κι αυτή μέσα στο σχέδιο.

Η Ρενάτα κερδίζει την απόλυτη εμπιστοσύνη του Διαμαντή, που της δίνει τον συνδυασμό του χρηματοκιβωτίου του, και με την πρώτη ευκαιρία, ψάχνει τα χαρτιά του και τα φωτογραφίζει.

Κι ενώ ο Αχιλλέας με την Μελίνα βρίσκονται στο σπίτι τους, ο Πάτροκλος με τους άντρες του είναι απ’ έξω, έτοιμοι να μπουκάρουν μέσα και να αρπάξουν ένα από τα παιδιά...

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα