Το σκάνδαλο που συγκλόνισε το Survivor. Αιχμές από Χανταμπάκη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Survivor μετά από τα όσα προβλήθηκαν στο χθεσινό επεισόδιο. Ο παρουσιαστής, Σάκης Τανιμανίδης αποκάλυψε πως οι παίκτες των δύο ομάδων παραβίασαν τους κανόνες του Survivor, καθώς έγινε γνωστό ότι πήραν φαγητό από ανθρώπους εκτός παραγωγής.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ορισμένοι παίκτες αντάλλαξαν κάποια αντικείμενα που είχαν για την επιβίωσή τους, με κάποιους ντόπιους, προκειμένου να τους δώσουν φαγητό. Όπως είπε, η ομάδα των "Διασήμων" το έκανε δύο φορές, ενώ η ομάδα των "Μαχητών" μία.

Το συγκεκριμένο γεγονός προκάλεσε την αντίδραση του Στέλιου Χανταμπάκη, ο οποίος άφησε αιχμές σε μήνυμά του στο Instagram, για την παραγωγή, θολώνοντας το τοπίο.

Ο Χανταμπάκης επιτίθεται στην παραγωγή του παιχνιδιού, με σκληρές εκφράσεις, όπως «δεν τρώμε κουτόχορτο» και εξηγεί πως όλοι στο παιχνίδι ήξεραν από την πρώτη στιγμή τι έγινε και πότε έγινε.

«Για να μην παρεξηγηθώ και βγω "Άγιος", ήμουν κι εγώ ένας από αυτούς που έφαγε από το ψωμί που είπε ο Γ.Αγγελόπουλος (και δεν το πήρε ο ίδιος)... Θα παρακαλέσω την παραγωγή από εδώ και πέρα όταν λέει κάτι, αν θέλει να πει κάτι, να ισχύει... Γιατί αλλιώς τα κάνει χειρότερα τα πράγματα» γράφει ο παίκτης και καταλήγει: «Με αγάπη και εκτίμηση στους τηλεθεατές και την Ajun media».

Στην λεζάντα του φωτογραφικού ποστ, γράφει: «Υγεία και δύναμη στους παίχτες μέσα από την καρδιά μου».

Πάντως, ο πρώην παίκτης του Survivor διέγραψε την σχετική ανάρτηση από τον λογαριασμό του λίγες ώρες μετά, χωρίς να δώσει καμία εξήγηση, θολώνοντας ακόμα περισσότερο την κατάσταση.

Η ανάρτηση στον λογαριασμό του Χανταμπάκη υπήρχε το πρωί της Παρασκευής, αλλά το μεσημέρι είχε «εξαφανιστεί»

Δείτε ΕΔΩ Το βίντεο που "καίει" τους Διάσημους για τα τρόφιμα και τη χαμένη κουβέρτα!

 

Η συνέχεια ωστόσο αναμένεται να φωτίσει τα γεγονότα, καθώς οι παίκτες που αποχωρούν από το παιχνίδι, προχωρούν στην αποκάλυψη άγνωστων γεγονότων με αφορμή τις συνεντεύξεις τους και τις τηλεοπτικές τους παρουσίες.

enikos. protothema

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα