Μάριος Παπαγεωργίου: Σοκ και ανατριχίλα από τις αποκαλύψεις από το Φως στο Τούνελ

Σοκ και ανατριχίλα προκάλεσαν τα όσα έφερε στο φως το Τούνελ στην πολύκροτη υπόθεση του Μάριου Παγεωργίου, την Παρασκευή 31 Μαρτίου…!

Βοσκός που κατοικεί σε ορεινή περιοχή της Πελοποννήσου αποκάλυψε ένα μυστικό που κρατούσε για χρόνια κρυφό από φόβο.  Υπέδειξε  ένα παράξενο σημείο  ταφής  σε δύσβατη ορεινή περιοχή , στα «Καμένα» της Πελοποννήσου. Εκεί όπου Καναδοί και  Έλληνες ερευνητές που έχουν διοριστεί από την οικογένεια του άτυχου νέου,  ψάχνουν μέσα από στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει,  για το πτώμα του…

Ο μάρτυρας αποφάσισε να μιλήσει,  όταν άκουσε στην εκπομπή  την αναφορά στην περιοχή «Καμένα»  και την έκκληση της τραγικής μάνας του Μάριου, όποιος ξέρει κάτι να μιλήσει.

Η τοπική Αστυνομία ενημερώθηκε από την εκπομπή και σήμερα Σάββατο θα πραγματοποιήσει έρευνες για να διαπιστωθεί τι υπάρχει μέσα στον τάφο.

Η Βαρβάρα Θεοδωράκη , ευχήθηκε  να είναι εκεί ο τάφος του παιδιού της για να λήξει επιτέλους αυτή η βασανιστική αγωνία που βιώνει για χρόνια.

Από το στούντιο ο νομικός εκπρόσωπος της οικογένειας Νίκος Ρουσσόπουλος, ανέφερε πως οι συνομιλίες του εγκέφαλου και των συνεργών του, έχουν μπει στο μικροσκόπιο και επαναξιολογούνται.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν αποκωδικοποιηθεί,  προκύπτει πως υπάρχουν κι άλλοι άγνωστοι μέχρι σήμερα συναυτουργοί.  Ο εγκέφαλος της απαγωγής και της δολοφονίας του Μάριου  που έχει καταδικαστεί πρωτόδικα σε ισόβια κάθειρξη, δεν τους έχει κατονομάσει.

Ο Γιώργος, ο Μιχάλης, ο Μάρκος και ο Διονύσης…

Όπως εξήγησε ο κ. Ρουσσόπουλος,  στις συνομιλίες αναφέρονται τα ονόματα Γιώργος,  Μιχάλης,  Μάρκος και  Διονύσης, που αποτελούν τη δεύτερη ομάδα συνεργών του εγκέφαλου. Τα άτομα αυτά πιθανότατα ανέλαβαν να μεταφέρουν το πτώμα του Μάριου από τη Νέα Πέραμο όπου πιστεύεται ότι δολοφονήθηκε, σε άλλον τόπο για να το θάψουν.

Οι ερευνητές συνυπολόγισαν από τις συνομιλίες τις χιλιομετρικές αποστάσεις και φράσεις – «κλειδιά» που αναφέρονταν στην περιοχή των «Καμένων», αλλά και στον παλιό σιδηροδρομικό σταθμό. Τα   «Καμένα»  βρίσκονται έξω από τη Μεγαλόπολη. Εκεί στις αρχές Αυγούστου του 2012, είχε ξεσπάσει μεγάλη πυρκαγιά σε μια ακτίνα γης  που περιλαμβάνει τα χωριά  Λεοντάρι, Ρούτσι, Ανεμοδούρι, Γέφυρα κ. ά.

Έχουν εστιάσει στην συγκεκριμένη περιοχή, χωρίς να αποκλείουν άλλες.

Μάλιστα στις κωδικοποιημένες συνομιλίες μεταξύ του εγκέφαλου και των συνεργών της δεύτερης ομάδας, αναφέρθηκε πως ανακατεύτηκε το στομάχι του ενός από αυτά που είδε, όταν «τακτοποίησε τη δουλειά».

Πρόσφατα οι ερευνητές με τη συνδρομή Εθελοντών Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και συγγενείς του Μάριου, προσπάθησαν να χαρτογραφήσουν την περιοχή αυτή, βάσει των πληροφοριών που έχουν συλλέξει.

Το «Τούνελ» πρόβαλε με ερασιτεχνική λήψη την πρώτη καταγραφή στα  σημεία- «κλειδιά», ώστε να ακολουθήσει μια μεγαλύτερη ενδελεχής έρευνα.


Ο «εγκέφαλος» ζήτησε παρέμβαση…


Στην εκπομπή ζήτησε να παρέμβει τηλεφωνικά ο δικηγόρος του εγκέφαλου, Μανώλης Αναστασάκης. Όπως είπε ο εντολέας του πληροφορήθηκε πως η Αγγελική Νικολούλη θα παρουσίαζε τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τις έρευνες της οικογένειας γύρω από την υπόθεση και του ζήτησε να μιλήσει.

«Αν υπάρχουν συνεργοί θα ήταν καλό να αποκαλυφθούν και να μάθουμε κι εμείς την αλήθεια που θα βοηθούσε τη θέση του εντολέα μου. Όποιος έχει στοιχεία οφείλει να τα δώσει στη Δικαιοσύνη και να ασκηθεί συμπληρωματική δίωξη» , είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αναστασάκης.

Η Αγγελική Νικολούλη διευκρίνισε τότε, ότι η έρευνα της οικογένειας για να βρει το πτώμα του Μάριου, είναι παράλληλη στο έργο της Δικαιοσύνης. Συμπλήρωσε ότι καλό θα ήταν ο εντολέας του να υποδείξει το σημείο ταφής του Μάριου, αντί να «εύχεται να βρεθεί».

Η εξαδέλφη του Μάριου Αντωνία Γουναροπούλου, πήρε το λόγο και τόνισε σε έντονο ύφος: «Απορώ πως ζήτησε να παρέμβει ο εγκέφαλος στην εκπομπή, διά του νομικού του εκπροσώπου. Αυτός ο άνθρωπος δεν έχει να πει τίποτε άλλο, παρά μόνο να αποκαλύψει που στο καλό έχουν «ξεφορτωθεί» το πτώμα του Μάριου».

Ο Νίκος Ρουσσόπουλος απευθυνόμενος στον κ. Αναστασάκη, είπε:

«Εννοείται ότι όποιο στοιχείο βρεθεί θα πάει στη Δικαιοσύνη, αλλά πρέπει να πω πως με απογοητεύει το σωφρονιστικό σύστημα. Ο εντολέας σας θα έπρεπε να πει που είναι το πτώμα».

Ο κ. Ρουσσόπουλος ανέφερε ακόμα πως η οικογένεια δίνει αμοιβή σε όποιον δώσει μια αξιόπιστη πληροφορία για το που βρίσκεται η σορός του άτυχου νέου. Αναφερόμενος στους συνεργούς του εγκέφαλου, είπε ότι για αυτούς εκτός από την αμοιβή, ισχύει και η φράση: Ο σώζων εαυτόν σωθήτω!



Τα «ορφανά» DNA

Σε τηλεφωνική του επικοινωνία με το «Τούνελ» ο γενετιστής Γιώργος Φιτσιάλος,  ανέφερε πως οι έρευνες συνεχίζονται ώστε να είναι ο ίδιος και η οικογένεια όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι για τη δίκη στο Εφετείο που ακολουθεί.

«Έχουμε ένα σύνολο γενετικών υλικών που βρέθηκαν στο αυτοκίνητο του Μάριου, προς ταυτοποίηση. Πιο συγκεκριμένα, έχουμε εντοπίσει τρία καθαρά DNA, που ανήκουν σε έναν άνδρα και δύο γυναίκες. Υπάρχουν και μικτά DNA. Αυτά τα «ορφανά» γενετικά αποτυπώματα, προφανώς σχετίζονται με τη δεύτερη ομάδα που ενεπλάκη στο έγκλημα. Ο σκοπός των ερευνών είναι να τα ταυτοποιήσουμε και να δούμε σε ποιον ανήκουν» είπε χαρακτηριστικά.

«Είδαμε ένα κρυφό τάφο στο βουνό…»

Κάτοικος ορεινού χωριού της Πελοποννήσου βοσκός, έσπασε τη σιωπή του και ήρθε σε επαφή με την εκπομπή,  όταν άκουσε τις τελευταίες εξελίξεις.

Πριν από περίπου τρία χρόνια συγγενής του που πήγε στο χωριό να μαζέψει τα ζώα του,  του είπε πως είδε σε ένα σημείο ένα σκάμμα  που μοιάζει με τάφο. Έχει πλάτος περίπου ένα μέτρο και μήκος γύρω στο 1.80. Με το φόβο μην μπλέξουν, αποφάσισαν να μην αποκαλύψουν το σημείο του τάφου.

Το περιστατικό ξεχάστηκε μέχρι που φέτος ο μάρτυρας πήγε στην περιοχή για κυνήγι και πέρασε πάλι από τον συγκεκριμένο τόπο.

«Το χώμα έχει κάτσει  με τον τρόπο που συμβαίνει  στους τάφους. Έχει κατέβει περίπου πέντε δάχτυλα από την επιφάνεια» ανέφερε στο «Τούνελ».

«Όταν άκουσα τη Αγγελική να μιλάει για τα «Καμένα» ανατρίχιασα και δεν κοιμήθηκα όλη νύχτα. Το πρωί το συζήτησα με τον αδελφό μου κι όταν μου είπε «άστο μη μπλέξουμε» του είπα «τι να μπλέξουμε,  άμα είναι το παιδί να το βρει η μάνα του…» είπε χαρακτηριστικά.



«Αποφάσισα να μιλήσω για να βρει η μάνα το παιδί της…»

Όπως εξήγησε ο μάρτυρας στο «Τούνελ»,  πρόκειται για ένα δύσβατο σημείο σε οροπέδιο,  στο οποίο οδηγεί ένας κακοτράχαλος αγροτικός δρόμος .

«Όταν το είχα δει στην αρχή,  δεν έδωσα σημασία.  Πολλοί είναι εκείνοι που σκάβουν στα βουνά και  ψάχνουν  για λίρες. Μετά σκέφτηκα ότι μπορεί εκεί να είναι θαμμένο το παιδί. Η γυναίκα το ψάχνει, γιατί να μην ξέρει που είναι; Να πάει να του ανάψει ένα κερί…» είπε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος απέκλεισε το ενδεχόμενο να είναι κάποιο μεγάλο ζώο γιατί όπως είπε, οι κτηνοτρόφοι συνήθως δεν θάβουν τα ζώα τους. Όταν ψοφάνε  τα τεμαχίζουν, βράζουν τα κομμάτια τους και τα δίνουν στα σκυλιά.

Ο ίδιος προσφέρθηκε να φωτογραφίσει το σημείο και έστειλε τις φωτογραφίες στο «Τούνελ».

Ο μάρτυρας ανέφερε πως τον συγκίνησε ιδιαίτερα η υπόθεση του Μάριου και γι αυτό επικοινώνησε με την εκπομπή.

«Εγώ θα ευχόμουν να ζούσε ο Μάριος.  Αφού όμως  ήταν τέτοια η κατάληξη, μακάρι να είναι το παιδί και να το βρει η μάνα του» είπε συγκινημένος.


«Μακάρι να βρεθεί σε αυτόν τον τάφο…»

Όταν η σημαντική πληροφορία του βοσκού έφτασε στην εκπομπή, η Αγγελική Νικολούλη ενημέρωσε την μητέρα του Μάριου, που λύγισε στο άκουσμα της είδησης.

Η Βαρβάρα Θεοδωράκη ευχαρίστησε μέσα από την καρδιά της τον μάρτυρα που παραμέρισε το φόβο του και μίλησε. Ευχήθηκε το παιδί της να είναι θαμμένο στον τάφο που ανακάλυψε ο βοσκός, για να λυτρωθεί η ψυχή του και να σταματήσει αυτή η βασανιστική αγωνία.

«Αν πάλι δεν είναι το παιδί μου εκεί, όσοι με ακούν, βοσκοί και αγρότες που ζουν στα βουνά και είδαν κάτι, ας μιλήσουν. Τους ικετεύω να μιλήσουν…» τόνισε κλαίγοντας,  με όση δύναμη της έχει απομείνει.

Παρακαλά κάθε μέρα το Θεό να μην ανέβει άλλη οικογένεια τον Γολγοθά που ανηφορίζει η ίδια καθημερινά κι ευχήθηκε μέρες που είναι, να τη λυπηθεί «να βρει έστω ένα κοκαλάκι του για να κάνει Ανάσταση…».


Το ντοκουμέντο του «Τούνελ» δίνει την απάντηση για το αίμα του Μάριου…


Το «Τούνελ» με αδιάψευστο μάρτυρα την κάμερα,  κατέρριψε το άλλοθι των δολοφόνων του πως το αίμα που βρέθηκε στο αμάξι του ήταν από κόψιμο στο δάχτυλο! Η Αγγελική Νικολούλη σε συνεργασία με τον διακεκριμένο γενετιστή κ. Γιώργο Φιτσιάλο, έφεραν στο φως τα μακάβρια ευρήματα που δεν πρόσεξε η Σήμανση…!

Ευρήματα που άλλαξαν το κατηγορητήριο και εδραίωσαν τη δολοφονία του άτυχου νέου.

Το βίντεο που πρόβαλε το «Τούνελ» και που ανέτρεψε όλα τα δεδομένα, είχε κυριολεκτικά σοκάρει το πανελλήνιο!

Όσο η έρευνα προχωρούσε στο υπόγειο γκαράζ στο αυτοκίνητο του Μάριου, τόσο η ανάσα κοβόταν… Στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου, στον πυροσβεστήρα, στη ρεζέρβα και στη μοκέτα του Audi, το ειδικό υγρό – ανιχνευτής, αποκάλυψε μπροστά στην κάμερα τη λίμνη από το αίμα του Μάριου, που κάποιοι προσπάθησαν να ξεπλύνουν…

Μπροστά στα μάτια της δημοσιογράφου και αργότερα όλης της Ελλάδας, αποκαλυπτόταν καρέ- καρέ η φρίκη,  που γκρέμιζε συθέμελα το καλά στημένο οικοδόμημα των δολοφόνων του άτυχου νέου.

Τα ίχνη του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου, χάθηκαν την Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012. Το αυτοκίνητο του, ένα σκούρο γκρι Audi Α4, με αριθμό κυκλοφορίας ΙΜΕ 5203, βρέθηκε στη συμβολή των οδών Ποσειδώνος και Αφροδίτης, στο Παλαιό Φάληρο, την επόμενη ημέρα, μετά από τηλεφώνημα συγγενικού προσώπου του εγκέφαλου του εγκλήματος,  που μέχρι τότε εμφανιζόταν σαν στενός φίλος της οικογένειας. Ήταν η αρχή για ένα θρίλερ δίχως τέλος…

anikolouli.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα