Στην υγειά μας ρε παιδιά: Νοσταλγικός ελληνικός κινηματογράφος

Το βράδυ του Σαββάτου 25 Μαρτίου το πλατό της εκπομπής «Στην υγειά μας ρε παιδιά» μετατράπηκε σε σινέ «Νοσταλγία», με «άρωμα» από τη χρυσή εποχή του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος υποδέχτηκε αγαπημένους ηθοποιούς σε μια βραδιά με γλυκές αναμνήσεις, συγκίνηση, γέλιο, πειράγματα, αλλά και τραγούδια από ταινίες του «τότε» που στη συνέχεια έγιναν διαχρονικές επιτυχίες.

Πρωταγωνιστές της βραδιάς οι: Κώστας Βουτσάς, Ζωζώ Σαπουντζάκη, Κατερίνα Χέλμη, Γιώργος Κωνσταντίνου, Γιώργος Κατσαρός, Ελένη Ανουσάκη, Φώτης Μεταξόπουλος, Γιάννης Βογιατζής, Δημήτρης Καλλιβωκάς, Τάκης Βουγιουκλάκης, Τρύφων Καρατζάς, Δέσποινα Στυλιανοπούλου, Σπύρος Φωκάς, Αιμιλία Υψηλάντη, Μέλπω Ζαρόκωστα, Ελένη Ροδά, Μαρία Ιωαννίδου, Γιάννης Μαλούχος, Χαριτίνη Καρόλου, Μιράντα Κουνελάκη, Όλγα Πολίτου, Κλεώ Σκουλούδη και Ντίνος Καρύδης.

Επίσης η Τάνια Τρύπη, ο Μέμος Μπεγνής, ο Παναγιώτης Πετράκης, ο Άκης Δείξιμος και η Αποστολία Ζώη μας διασκέδασαν με τις ερμηνείες τους.

Δείτε στο βίντεο ολόκληρη την εκπομπή (θα αντικατασταθεί όταν ανεβεί το αντίστοιχο με όλα τα τραγούδια από το επίσημο κανάλι της εκπομπής). Αναμένεται και το link του Alpha.

greek-web-tv

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα