Αποχώρηση Survivor: Αυτός ο διάσημος έφυγε από το νησί

Σε ένα άκρως αποκαλυπτικό και επεισοδιακό συμβούλιο για τους Διάσημους βγήκαν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού στο Survivor.

Η Σόφη Πασχάλη αποχώρησε το βράδυ της Πέμπτης από τον Άγιο Δομίνικο, αφού το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε να φύγει εκείνη και όχι ο Γιάννης Σπαλιάρας ή ο Γιώργος Αγγελόπουλος που ήταν οι συνυποψήφιοι της.

Η Σόφη είναι, πλέον, η δεύτερη παίκτρια που χάνει η ομάδα των διασήμων, έπειτα από την αποχώρηση της Μαριάννας Καλλέργη στην αρχή του παιχνιδιού.

Όταν ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε το όνομα της γνωστής γυμνάστριας, οι φίλες της μέσα στο παιχνίδι, Λάουρα Νάργες και Ευρυδίκη Βαλαβάνη ξέσπασαν σε κλάματα!

«Νιώθω όμορφα, δικαιοσύνη γιατί αυτό που ήθελα και τους είχα πει το πρωί, Ευρυδίκη και Λαουρίτσα σας στεναχωρώ τώρα, ξύπνησα το πρωί και τους είπα ότι η διαίσθησή μου λέει ότι το ψέμα νικά, η αδικία νικά. Νιώθω ότι έχω εισπράξει τεράστια μαθήματα, η ειλικρίνεια, την οποία έχω σε τόσο μεγάλο βαθμό δεν θα την αλλάξω ποτέ, δεν θα άλλαζα τίποτα απ’ όσα είπα, τα οποία το κοινό δεν βλέπει. Εύχομαι οι συμπαίκτες μου μέχρι το τέλος να έχουν φανερώσει την αλήθεια και να μην φοβούνται να μιλήσουν, να τα φανερώσουν όλα όπως πρέπει, δεν κάνει να μιλήσω», είπε μεταξύ άλλων η Σόφη Πασχάλη!

Μάλιστα, αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ενώ η γνωστή γυμνάστρια χαιρέτησε όλους τους συμπαίκτες της θερμά και με μια αγκαλιά, τον Γιώργο Αγγελόπουλο τον χαιρέτησε με μια σκέτη χειραψία!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα