Survivor: Της τρελής στο twitter για τη Βαλαβάνη. Διάσημοι εναντίων διάσημων!

Η ήττα στο αγώνισμα ασυλίας τη Δευτέρα έδωσε συνέχεια στις εντάσεις μεταξύ των «διάσημων», οι οποίοι οδεύουν πλέον προς τη ρήξη, κάτι που φάνηκε καθαρά και στο συμβούλιο του νησιού.

Πλέον ο Γιάννης Σπαλιάρας, η Σόφη Πασχάλη και το μεγάλο φαβορί, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, έχουν βγει στον... τάκο, κάνοντας φανερό ότι η ομαδικότητα, η συντροφικότητα και η αλληλεγγύη, έννοιες τις οποίες ευαγγελίζονταν, δεν αφορούν πλέον την ομάδα τους.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας πήρε οκτώ ψήφους και ήταν ο πρώτος υποψήφιος, ακολούθησε η Σόφη Πασχάλη -τα στοιχήματα θέλουν να είναι αυτή που θα αποχωρήσει αύριο-, την οποία υπέδειξε ο Γιώργος Χρανιώτης, που είχε νωρίτερα κερδίσει προσωπική ασυλία.

Ομως, την έκπληξη έκανε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, που είχε κερδίσει τη δεύτερη ατομική ασυλία και υπέδειξε ως υποψήφιο προς αποχώρηση τον Γιώργο Αγγελόπουλο! Αυτή η επιλογή της αθλητικογράφου ήταν που άνοιξε τον ασκό του Αιόλου. «Το καλό και το κακό δεν γίνεται να συνυπάρξουν παρέα.

Ενα από τα δύο πρέπει να κερδίσει» είπε on camera η Σόφη Πασχάλη, με τον Γιάννη Σπαλιάρα να υποστηρίζει ότι «κάποια παιδιά έχουν παρασυρθεί» και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να δηλώνει για τον Γιώργο Αγγελόπουλο ότι δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της ομάδας και ότι «δεν είναι ο... θεός που πιστεύουμε».

Της τρελής στο twitter για τη Βαλαβάνη

Το twitter... θύμωσε πολύ με την αθλητικογράφο για την απόφασή της να υποδείξει τον «Ντάνο» ως υποψήφιο για αποχώρηση, τη στιγμή που κανένας άλλος παίκτης δεν τον ψήφισε. Μάλιστα, το χιούμορ δεν έλειψε σε κάποια από αυτά τα tweets (π.χ. «Πιο πιθανό είναι να φύγει ο Αγιος Δομίνικος παρά ο Αγγελόπουλος», «Ναι, μωρή Βαλαβάνη, διώξε τον Αγγελόπουλο και κράτα τη Λάουρα να τρώτε κοτσιδάκια»), ενώ υπήρξε ρεκόρ συμμετοχής του κόσμου μέσω των μηνυμάτων, με τους fans του Αγγελόπουλου να χαρακτηρίζουν τη Βαλαβάνη (φωτό) «πιο μισητή γυναίκα στο παιχνίδι».

Θέση σε όσα συμβαίνουν στο «Survivor» πήραν και γνωστές προσωπικότητες, όπως η Ρούλα Κορομηλά, η οποία έγραψε: «Η (υποψιασμένη) αρχηγός δίνει τον ισχυρό γιατί μπερδεύεται στα πόδια της! Σόρρυ, στον στόχο της». Η Ναταλία Γερμανού, από την πλευρά της, αν και είναι μέλος της κριτικής επιτροπής του «Star Academy» που προβάλλεται απέναντι από το ριάλιτι επιβίωσης, δεν χάνει επεισόδιο του «Survivor» και πάντοτε σχολιάζει. Ετσι και τώρα τάχθηκε εναντίον της Βαλαβάνη, χαρακτηρίζοντάς τη «κατακαημένη» και σημειώνοντας ότι «την πήρε στον λαιμό της η κλίκα». Εναντίον της ομάδας των «διάσημων» ξέσπασε μέσω facebook και ο Χάρης Σιανίδης, γράφοντας ότι και οι τρεις προτεινόμενοι προς αποχώρηση ήταν άδικες επιλογές, ενώ χαρακτήρισε τον Αγγελόπουλο τον «πιο νορμάλ άνθρωπο εκεί μέσα».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα