Αιφνιδιαστικό τέλος για εκπομπή του Alpha

Αιφνιδιαστικά έπεσε η αυλαία για γνωστή εκπομπή του Alpha το μεσημέρι της Παρασκευής και σύμφωνα με πληροφορίες ούτε οι παρουσιαστές γνώριζαν πως την Πέμπτη θα ήταν η τελευταία τους εκπομπή.

Ο λόγος για την εκπομπή Ξαναδέστε Τους , με τον Νίκο Μουτσινά αι τη Μαρία Ηλιάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zappIT  η απόφαση η εκπομπή να μην να μην προβληθεί  την Παρασκευή ξάφνιασε τους πάντες. Μάλιστα, οι ίδιοι οι παρουσιαστές του Ξαναδέστε Τους, ενημερώθηκαν το πρωί πως η εκπομπή τους ολοκληρώθηκε. Εκ των πραγμάτων δεν αποχαιρέτισαν το τηλεοπτικό κοινό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zappIT, οι ιθύνοντες του σταθμού αναδιαμορφώνουν το πρόγραμμα, έτσι ώστε να πετύχουν υψηλότερα νούμερα τηλεθέασης.

Η επιστροφή του τηλεοπτικού διδύμου με το ίδιο κόνσεπτ δεν έδωσε την ανάσα που χρειαζόταν η πολύπαθη απογευματινή ζώνη του Alpha. Παρά τις προσπάθειες που έκανε ο Νίκος Μουτσινάς με αλλαγές σε πρόσωπα και μέρος της θεματολογίας, η εκπομπή παρέμεινε σε μονοψήφια ποσοστά όλο το προηγούμενο διάστημα.

Ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαρία Ηλιάκη διατηρούν καλές σχέσεις με το κανάλι, αλλά παραμένει άγνωστο αν και πως θα αξιοποιηθούν στο μέλλον.

 

Πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα