Μπρούσκο: Τι θα δούμε σήμερα 24 Φεβρουαρίου

Ο Νεκτάριος γίνεται έξαλλος από αυτά που αντίκρισε και πηγαίνει να επιτεθεί στον Πάτροκλο ο οποίος, όμως, βγάζει ένα σουγιά και απειλεί να τον χρησιμοποιήσει, ενώ μπαίνουν στη μέση ο Ματθαίος και ο Αχιλλέας και ακολουθεί μάχη μεταξύ τους.

Η Δήμητρα κατηγορεί τον Πάτροκλο καθώς αρχίζει να φοβάται ότι μετά από αυτή την αποκάλυψη θα χάσει την κηδεμονία των παιδιών της. Από την πλευρά του ο Πάτροκλος αποφασίζει ότι έφτασε η στιγμή να εκδικηθεί με τον χειρότερο τρόπο τον Αχιλλέα.

Η Μελίνα προσπαθεί να αποτρέψει την Αλεξάνδρα από το να πλησιάσει τη Μαρίνα με σκοπό να την πείσει να γνωρίσει τον αδερφό της. Ο Αλκιβιάδης έχει μετακομίσει από το σπίτι και δείχνει ήρεμος και συνεργάσιμος έτσι ώστε όταν έρθει η ώρα να βγάλει από τη μέση την Άλκηστη να στρέψει τις υποψίες αλλού.

Ο Διαμαντής δείχνει πολύ γοητευμένος από τη νέα γυναίκα που μπήκε στη ζωή του, τη στιγμή που η Δάφνη με την Κωνσταντίνα βασανίζουν τον Χαρίδημο και τον Μύρο στην Αθήνα καθώς έχουν καταλάβει ότι τις παρακολουθούν.

Στο μεταξύ, η Μελίνα είναι έτοιμη για το ταξίδι της στην Κρήτη με την μικρή Αγάπη, όμως όταν έρχεται η στιγμή για την αναχώρηση τους στο αεροδρόμιο, η μικρή είναι εξαφανισμένη...

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα