Μπρούσκο: Πάτροκλος και Αλκιβιάδης αποφασίζουν να βγάλουν από τη μέση τον Σήφη

Ο Ανδρέας συνειδητοποιεί ότι στο μυαλό και στην ψυχή της Αναστασίας είναι βαθιά ριζωμένη η μορφή του Ματθαίου και ενοχλείται. Ο Ματθαίος αναγκάζεται να φύγει από το σπίτι και να ζητήσει καταφύγιο στου Αχιλλέα μετά τις ακραίες αντιδράσεις της Δήμητρας.

Η Δάφνη δείχνει ότι σκέφτεται σοβαρά να εγκατασταθεί μόνιμα στην Αθήνα και η Μελίνα με τη Βασιλική προσπαθούν να τη μεταπείσουν, ενώ ο Διαμαντής της ζητάει για μια ακόμα φορά να ξανασμίξουν. Η Αλίκη πέφτει στην ανάγκη της Γεσθημανής με σκοπό να εξασφαλίσει μια δουλειά για τον Χρήστο στα Χανιά. Από την άλλη, ο Χρήστος στήνει ένα κόλπο για να ξεφορτωθεί μια και καλή την Κορίνα.

Η Κωνσταντίνα επιστρέφει στη Κρήτη και παίρνει μια πρώτη πικρή γεύση των όσων μεσολάβησαν κατά την απουσία της, η Δήμητρα έχει κυριευτεί από μίσος και φτάνει στο σημείο να αδειάσει τον τραπεζικό λογαριασμό του Νεκτάριου, ενώ η Μελίνα χάνει τον έλεγχο όταν ο Αχιλλέας της ομολογεί πως έχει «παραστρατήσει». Στο μεταξύ ο Πάτροκλος μαθαίνει τον τόπο διαμονής του Σήφη στην Ιταλία και μαζί με τον Αλκιβιάδη αποφασίζουν να τον βγάλουν από τη μέση...

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα