Τέλος ο Αρκάς στο Facebook. Οι γνήσιοι φίλοι θα τα βρίσκουν εκεί που τα εύρισκαν

Τέλος ο Αρκάς από το  Facebook όπως αναφέρεται στην επίσημη σελίδα του δεν θα ξανανέβουν σκίτσα του στη γνωστή σελίδα κοινωνικής δικτύωσης

Ο λόγος όπως αναφέρει ο ίδιος είναι οι  ψεύτικες σελίδες που αναπαράγουν το έργο του και το γεγονός ότι τα σκίτσα του πλαστογραφούνται και χρησιμοποιούνται από δεξιούς, αριστερούς και φασίστες για προπαγάνδα, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

«Τά μόνα που θα ανεβάζουμε πια είναι αυτά τα links και αναγγελίες για τα καινούρια βιβλία του Αρκά. Δυστυχώς ο Αρκάς αδιαφορεί για τα likes κι έτσι δεν πρόκειται να δώσει καινούριο σκίτσο στο fb, όσο υπάρχουν fake σελίδες με το όνομά του. Πλαστογραφούνται συνεχώς σκίτσα του στο διαδίκτυο και χρησιμοποιούνται από δεξιούς, αριστερούς και φασίστες για προπαγάνδα. Κάθε ψεύτικη σελίδα μπορεί να ανεβάσει τέτοια σκίτσα (κάποιες το κάνουν ήδη) και να παραπλανήσει ακόμα περισσότερο τονκόσμο διασύροντας το όνομά του.Τα γνήσια σκίτσα του Αρκά οι γνήσιοι φίλοι της δουλείας του θα τα βρίσκουν εκεί που τα εύρισκαν 35 χρόνια τώρα: στα βιβλία του. Ίσως είναι καλύτερα έτσι. Οι μόνοι που χάνουν είναι οι περιστασιακοί φίλοι του Αρκά που τον έμαθαν απ’ το Internet και οι πλαστογράφοι των σκιτσων του ή του ονόματός του», αναφέρεται στη σχετική ανάρτηση που έγινε στον επίσημο λογαριασμό του Αρκά στο Facebook.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ