Ο Σαββίδης συζητά με Βρυώνη για το ΕΨΙΛΟΝ

Μόνος του θα πορευτεί -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- ο μεγαλομέτοχος, Ιβάν Σαββίδης, στην κούρσα για τη δημιουργία ενός από τους τέσσερις τηλεοπτικούς σταθμούς.

Ο ομογενής επιχειρηματίας, μετά τα «ανοίγματα» σε Alpha και Star, τα οποία δεν είχαν την απαιτούμενη ανταπόκριση, φαίνεται ότι έχει καταλήξει στην απόφαση να κινηθεί αυτόνομα, επενδύοντας αρκετά χρήματα στο υπό δημιουργία τηλεοπτικό project.

Επ’ αυτού έχει ενημερώσει επισήμως και την κυβέρνηση, για να μην υπάρχουν παρερμηνείες σε σχέση με τα σχέδιά του. Τις επόμενες μέρες ο κ. Σαββίδης θα καταβάλει τα χρήματα για την πρώτη δόση, ενώ ήδη έχει εμφανίσει το σύνολο του ποσού που απαιτεί για την απόκτηση της μίας εκ των τεσσάρων αδειών.

Δεν κατέληξαν

Πριν οριστικοποιηθεί η αποπομπή Καλογρίτσα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τελευταίος επιχείρησε μια συμφωνία με τον Ιβάν Σαββίδη.

Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκε συνάντηση των δύο ανδρών στο «Μακεδονία Παλλάς», χωρίς ωστόσο αυτή να καταλήξει σε κάποιο αποτέλεσμα.

Από το μεσημέρι της προηγούμενης Κυριακής, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ άρχισε να αντιλαμβάνεται ότι σίγα-σιγά θα έμπαινε στο τηλεοπτικό παιχνίδι. Στο πλαίσιο αυτό, αποφάσισε να κάνει δημόσια πρόταση σε Alpha και Star, αναζητώντας πεδία συνεργασίας.

Με το «καλημέρα», εισέπραξαν την άρνηση από την πλευρά Κοντομηνά, ενώ ελέγχονται οι πληροφορίες που τον θέλουν να συναντάται τις επόμενες ώρες με τους ανθρώπους του Star.

Το αποκλείουν

Πάντως, όσοι γνωρίζουν αποκλείουν το ενδεχόμενο να υπάρξει deal μεταξύ των δύο πλευρών.

Σύμφωνα με το Secret, της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, στο περιθώριο της ΔΕΘ, ο Ιβάν Σαββίδης πραγματοποίησε συνάντηση με τον ιδιοκτήτη του «Ε», Φίλιππο Βρυώνη στο «Μακεδονία Παλλάς». Κατά τη διάρκεια της κουβέντας που είχαν οι δύο άνδρες φαίνεται ότι υπήρξαν πολλά σημεία σύγκλισης. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να αποκλειστεί ενδεχόμενο να δούμε το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη να εκπέμπει μέσα από τη συχνότητα του «Ε». Πάντως, με τα σημερινά δεδομένα, ο κ. Σαββίδης δείχνει διατεθειμένος να προχωρήσει αποκλειστικά μόνος του στην υλοποίηση του τηλεοπτικού project.

parapolitika

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα