Παππάς: Οι διαδικασίες για τις υπόλοιπες άδειες δεν σταματούν

Οι διαδικασίες οι γραφειοκρατικές για τις υπόλοιπες άδειες δεν σταματούν ούτε καθυστερούν ξεκαθαρίζει ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς.

Σε συνέντευξη του στον  ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90.1 Fm με αφορμή τις εξελίξεις στην υποψηφιότητα Καλογρίτσα ο κ.Παππάς τόνισε επίσης ότι «αποδεικνύεται ότι καταρχήν έχουμε οργανώσει μια διαδικασία η οποία έχει δικλείδες ασφαλείας σε όλα τα επίπεδα και σε όλες τις φάσεις. Ο επιλαχών επειδή έχει καταρτιστεί ο πίνακας των επιλαχόντων, οι οποίοι κατατάσσονται με τη σειρά των προσφορών τις οποίες έχουν καταθέσει σε οποιαδήποτε φάση της διαγωνιστικής διαδικασίας, μπαίνει ο πρώτος επιλαχών και ανακηρύσσεται προσωρινός υπερθεματιστής. Γίνεται ο έλεγχος των οικονομικών στοιχείων όταν ολοκληρωθεί ο έλεγχος ορίζεται ως οριστικός υπερθεματιστής και καλείται να καταβάλει το τίμημα».

Συμπλήρωσε δε πως «αυτή τη στιγμή είμαστε σε μια φάση όπου έχουν καταβληθεί τα χρήματα για την πρώτη δόση από τους τρεις πρώτους υπερθεματιστές».

Ενώ για άλλη μια φορά υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση για 5η άδεια λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αυτό, είναι εκτός συζήτησης και νομίζω ότι απλώς αυτό υπάρχει ως αντιπολιτευτική ουρά της ΝΔ. Τώρα δεν ξέρω τι θα εφευρεθεί ως γραμμή τώρα που η διαδικασία βρίσκεται και στην ολοκλήρωσή της αλλά εν πάσει περιπτώσει εδώ είμαστε και θα τα δούμε».


Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα