Σας κοιτώ στα μάτια και αισθάνομαι ότι εσείς με απολύετε! Βίντεο

Φορτίστηκε το κλίμα στη συνέντευξη τύπου του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ όταν τέθηκε η πρώτη ερώτηση για το μέλλον των εργαζομένων στα τηλεοπτικά κανάλια που δεν εξασφάλισαν άδεια στην πρόσφατη δημοπρασία.

«Μέτα από 21 χρόνια χάνω τη δουλειά μου» είπε η δημοσιογράφος του ALPHA Ευαγγελία Τσικρικά τον πρωθυπουργό λέγοντας του ότι «σας κοιτώ στα μάτια και αισθάνομαι ότι εσείς με απολύετε». «Γιατί τιμωρείτε τους εργαζόμενους;» συνέχισε η δημοσιογράφος λέγοντας του ότι τον Ιανουαριο του 2015 λέγατε ότι θα υπερασπιστείτε τη Δημοκρατία, άλλαξε κάτι στα πιστεύω σας;».

«Μας ενδιαφέρουν όλες οι θέσεις εργασίας και όχι μόνο στην επιχείρηση που δουλεύετε εσείς» συνέχισε ο Αλέξης Τσίπρας και όταν η δημοσιογράφος προσπάθησε να τον διακόψει ενοχλημένος της είπε «σας παρακαλώ μη με διακόψετε».

«Προσωπικά εσείς και η κυβέρνησή σας με απολύετε από τη δουλειά μου. Εργάζομαι σε μια κερδοφόρα επιχείρηση που δεν χρωστάει και εμένα και άλλους 400 εργαζομένους τους πληρώνουν στην ώρα τους. Τι έχετε να πείτε;

Τα κανάλια ζητούσαν άδεια, οι κυβερνήσεις δεν έδιναν. Γιατί τιμωρείτε τους εργαζόμενους;» είπε μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος.

Η απάντηση που πήρε από τον Αλέξη Τσίπρα αρχικά ήταν ότι οι δημοσιογράφοι επιτέθηκαν χωρίς έλεος σε εργαζόμενους που απολύονταν τα προηγούμενα χρόνια.

«Υποκριτικά κάποιοι τώρα χύνουν κροκοδείλια δάκρυα. Για την ΕΡΤ δεν κάνατε κάτι. Για τους εργαζόμενους της ΕΡΤ δεν έκλαψε κανείς» είπε ο πρωθυπουργός.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Μας ενδιαφέρουν όλες οι θέσεις εργασία, και στην τελευταία επιχείρηση. Δεν χάνετε μόνο εσείς τη δουλειά σας. Το τζάμπα πέθανε κ. Τσικρικά. Ο αέρας τέλειωσε».

Δημοσιογράφος Alpha προς Τσίπρα: Σας κοιτώ στα μάτια και αισθάνομαι ότι εσείς με απολύετε

newsbeast

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα