Δένδιας για τηλεοπτικές άδειες: Τα χρήματα θα πρέπει να δοθούν πίσω στους καναλάρχες

Σας λέω ευθέως ότι η ΝΔ δεν μπορεί να αναγνωρίσει αυτόν τον διαγωνισμό. Η ΝΔ θα προκηρύξει και άλλες άδειες. Επειδή δεν είμαστε μπαταχτσήδες και επειδή ξέρουμε τους όρους του διαγωνισμού, χρήματα απ’ αυτά τα οποία με τους συγκεκριμένους όρους δόθηκαν βεβαίως θα πρέπει να δοθούν πίσω. Όμως συνολικά το αποτέλεσμα για το δημόσιο θα είναι θετικό

Πέρα από τις διαφορετικές απόψεις αναφορικά με το τι θα γίνει με τις άδειες αν κυβερνήσει η ΝΔ, η αξιωματική αντιπολίτευση υπόσχεται δια στόματος Δένδια επιστροφή των χρημάτων, την ίδια στιγμή που κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι δεν μπορεί να υλοποιήσει τη δέσμευσή του αναφορικά με τα χρήματα του διαγωνισμού τα οποία όπως έχει πει θα πάνε σε ευπαθείς ομάδες.

Οι τηλεοπτικές άδειες συνεχίζουν να διχάζουν τη ΝΔ, η οποία αδυνατεί να καταλήξει στο τι τελικά θα πράξει όταν κάποια στιγμή αναλάβει τη διακυβέρνηση. Το νέο κεφάλαιο στις παλινωδίες της αξιωματικής αντιπολίτευσης έγραψε σήμερα ο Νίκος Δένδιας δηλώνοντας εμμέσως ότι το κόμμα του θα επιστρέψει τα χρήματα στους καναλάρχες.

Αυτή η πεποίθηση, η οποία εκφράζεται έντονα μέσα από τον ΣΚΑΪ ο οποίος σθεναρά στηρίζει τη ΝΔ κάνοντας λόγο για «απάτη Τσίπρα», εδράζεται στο γεγονός ότι «η Κομισιόν τον Φεβρουάριο είχε διαμηνύσει πως τα έσοδα από τον διαγωνισμό θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν για την επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα