Η απάντηση της ΕΡΤ για το δημοσιογράφο της που είπε γκάου τη Στεφανίδη

Σάλο έχει προκαλέσει η ανάρτηση του δημοσιογράφου της ΕΡΤ , Βασίλη Παπανικολάου, στο facebook, στην οποία.. κράζει την "χρυσή" Ολυμπιονίκη του Ρίο στο άλμα επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη.

Ολοκληρώνοντας την ανάρτησή του, ο δημοσιογράφος αποκαλεί την Ελληνίδα πρωταθλήτρια "γκάου". Λίγο αργότερα, "κατέβασε" την ανάρτησή του, αλλά... ο χαμός είχε ήδη γίνει!

 

Λίγο αργότερα ακολούθησε η διάψευση της ΕΡΤ, που σε ανακοίνωση της αναφέρει:

"Σχετικά με αναρτήσεις σε ιστοσελίδες περί δήθεν επίθεσης της ΕΡΤ στην ολυμπιονίκη Κατερίνα Στεφανίδη, το Γραφείο Τύπου της ΕΡΤ επισημαίνει τα εξής:

1. Ο υπάλληλος της ΕΡΤ που έκανε το σχόλιο δεν είναι Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας, όπως αναφέρεται στις αναρτήσεις, ούτε έχει κάποια θέση ευθύνης στην ΕΡΤ.

2. Η εν λόγω ανάρτηση έγινε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και ως εκ τούτου δεν εκφράζει απόψεις της διοίκησης της ΕΡΤ.

Είναι αυτονόητο ότι η ΕΡΤ και οι εργαζόμενοί της τιμούν τους Έλληνες αθλητές και αυτό το αποδεικνύει εμπράκτως, με πιο πρόσφατο παράδειγμα την επιτυχή κάλυψη των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο".

 

 

newsit

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα