Οι κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας

Ένα ταξίδι του Τομ Χανκς στη Σαουδική Αραβία, μια ακόμη παραγωγή με πρωταγωνιστή τον Ταρζάν και η συνέχεια της «Κάθαρσης» είναι μεταξύ των νέων ταινιών που κάνουν πρεμιέρα σήμερα. Η κινηματογραφική εβδομάδα συμπληρώνεται με δύο γαλλικές δραματικές ταινίες και την επανέκδοση του «Sweet Sixteen» με την Μπριζίτ Μπαρντό.

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα.

 

«Ένα Ολόγραμμα για τον Βασιλιά»

Αγγλογαλλική ταινία, σκηνοθεσία Τομ Τίκβερ με τους: Τομ Χανκς, Αλεξάντερ Μπλακ, Σανίτα Τσουντχούρι

Ένας αμερικανός επιχειρηματίας ταξιδεύει ως την Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας για να πείσει τον βασιλιά να επενδύσει σε μια τεχνολογικά προωθημένη ιδέα του. Μόνο που η ομάδα του δουλεύει μέσα σε μια τέντα χωρίς wifi και κανείς δεν ξέρει πότε θα εμφανιστεί ο γενικός υπεύθυνος, πόσω μάλλον ο ίδιος ο βασιλιάς.

 

«Κάθαρση: Έτος Εκλογών»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Τζέιμς ΝτεΜόνακο με τους: Φρανκ Γκρίλο, Ελίζαμπεθ Μίτσελ, Μικέλτι Γουίλιαμσον

Η ανεξάρτητη γερουσιαστής Ρόαν είναι φαβορί για τις επερχόμενες προεδρικές εκλογές λόγω της υπόσχεσής της να καταργήσει την ετήσια Νύχτα της Κάθαρσης, κατά τη διάρκεια της οποίας νομιμοποιείται οποιοδήποτε έγκλημα. Οι κυβερνώντες, όμως, έχουν άλλα σχέδια και τα βάζουν σε εφαρμογή όταν έρχεται η επόμενη Νύχτα Κάθαρσης.

 

«Ο Θρύλος του Ταρζάν»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Ντέιβιντ Γιέιτς με τους: Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ, Μάργκο Ρόμπι, Κρίστοφ Βαλτς, Σάμιουελ Λ.Τζάκσον

Έχοντας επιστρέψει στη Μεγάλη Βρετανία, ο Ταρζάν ζει πλέον, μαζί με την Τζέιν, ως Τζον Κλέιτον, λόρδος του Γκρέιστοουκ. Οι παράνομες δραστηριότητες μιας βελγικής εταιρείας τον ξαναφέρνουν όμως στη ζούγκλα, όπου έρχεται αντιμέτωπος με τον πιο θανάσιμο εχθρό του.

 

 

«Το Μυστικό που Έμεινε Κρυμμένο»

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Φρανσουά Φαβρά με τους: Λοράν Λαφίτ, Μελανί Λοράν, Οντρέ Ντανά

Έχοντας εμμονή με τον προ τριακονταετίας πνιγμό της μητέρας του, ο ευάλωτος ψυχολογικά Αντουάν προσπαθεί να μάθει λεπτομέρειες για το χαμό της. Ανακαλύπτοντας διαρκώς ενδείξεις που περιπλέκουν τις συνθήκες θανάτου της, αποφασίζει να φτάσει ως το τέλος, ερχόμενος σε μετωπική σύγκρουση με την οικογένειά του.

 

 

«Η Ομορφότερη Εποχή»

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Κατρίν Κορσινί με τους: Σεσίλ ντε Φρανς, Νοεμί Λβόβσκι, Ιζιά Ιγκελέν

Στο Παρίσι του 1971 η Ντελφίν, κόρη αγροτών, και η ενεργή φεμινίστρια Καρόλ ερωτεύονται. Όταν ο πατέρας της Ντελφίν αρρωσταίνει βαριά, εκείνη γυρίζει στη φάρμα τους. Η Καρόλ την ακολουθεί, αλλά στην κλειστή επαρχιακή κοινωνία η σχέση τους πρέπει να μείνει μυστική.

 

 

«Sweet Sixteen»

Γαλλική ταινία του '55, σκηνοθεσία Μαρκ Αλεγκρέ με τους: Ζαν Μαρέ, Μπριζίτ Μπαρντό

Η καθημερινότητα μιας απαιτητικής μουσικής σχολής της Βιένης, εστιασμένης στον έρωτα δυο φιλόδοξων μαθητριών για έναν διάσημο τενόρο και δάσκαλό τους.

 

newsbeast

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα