Δύο βραβευμένες με Oscar ηθοποιοί στη νέα ταινία Fast and Furious

Μετά την Charlize Theron, μία ακόμη ηθοποιός βραβευμένη με Oscar θα παίξει στο Fast 8, σηματοδοτώντας μια… σχετική στροφή στην ποιότητα για την πολύ πετυχημένη σειρά ταινιών δράσης.

Το 2014 σε συνέντευξή της στην Huffington Post η Helen Mirren είχε δηλώσει: «Θα ήθελα να παίξω στο Fast & Furious. Ελπίζω κάποτε να μου δοθεί η ευκαιρία. Λατρεύω τον Vin Diesel, είναι πολύ cool». Χρειάζεται λοιπόν άλλη εξήγηση γιατί την διάλεξαν ο σκηνοθέτης F. Gary Gray και ο Vin Diesel;

Η διάσημη ηθοποιός έβαλε όμως έναν όρο. Να οδηγήσει. Της αρέσει να οδηγεί η ίδια στις σκηνές δράσεις. Το έχει αγαπήσει από τον ρόλο της στην ταινία The Queen, ένα δράμα που αφορούσε στην ζωή της βασιλικής οικογένειας και την αναστάτωση στο παλάτι μετά τον θάνατο της πριγκίπισσας Diana. Η Mirren υποδύονταν την βασίλισσα Ελισάβετ και οδηγούσε ένα Land Rover Defender στην εξοχή της Σκοτίας, το οποίο καταστράφηκε, σύμφωνα με το σενάριο, όταν πήγε να διασχίσει ένα ποτάμι.

Τι ρόλο όμως θα παίξει η Helen Miren στο Fast 8; Θα είναι η Magdalena, πρώην πράκτορας της CIA, η οποία θα κληθεί να βοηθήσει την ομάδα του Dom να νικήσει την Cipher. Την οποία υποδύεται η Charlize Theron, που λέγαμε.

 

drive

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα