Κουτσελίνη για Συνατσάκη: Δεν βρίσκω λόγο να είναι στην τηλεόραση! Τι λέει για τον Ουγγαρέζο;

Η Ζήνα Κουτσελίνη δεν διστάζει να πει ανοιχτά τη γνώμη της για τα τηλεοπτικά πρόσωπα και πράγματα.

Στη συνέντευξη της στο περιοδικό HELLO!  η παρουσιάστρια μιλά για την τηλεοπτική κόντρα με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τι ήταν εκείνο που την ενόχλησε, ασκεί σκληρή κριτική στην Μαίρη Συνατσάκη. Ακόμη συμβουλεύει με τον τρόπο της την πρώην συνεργάτιδα της Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Πώς ξεκίνησε η παρεξήγηση με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο;

«Έχει τη γνώση να με κρίνει τηλεοπτικά, αφού πια έχει μεγάλη εμπειρία. Το ίδιο κι εγώ. Συνήθως κρίνω πρόσωπα που πιστεύω πως στο χρηματιστήριο της τηλεόρασης έχουν κάποια αξία. Ως τέτοιο τον έκρινα, αλλιώς θα αδιαφορούσα, γιατί αναγνωρίζω ότι έχει ταλέντο. Ο Δημήτρης αξίζει να είναι στην τηλεόραση, δεν φτάνει όμως αυτό. Πρέπει να μάθει να διαχειρίζεται την εικόνα του. Την περσινή σεζόν άφησε εκτεθειμένο τον Μάρκο Σεφερλή. Τον είδα καλεσμένο στον Γιώργο Λιάγκα, με τον οποίο δημόσια έχουν ανταλλάξει πολλά άσχημα πράγματα, και ήταν σα να μην έγιναν ποτέ. Προσωπικά, δεν μπορώ να πάω καλεσμένη στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και να ανταλλάξουμε φιλοφρονήσεις. Περίμενα, λοιπόν, από ένα παιδί που εμπιστεύομαι και θεωρώ ότι έχει μέλλον στην τηλεόραση, να πράξει όμορφα. Για μένα δεν θα ήταν φάουλ αν είχε ξεκαθαρίσει τη σχέση του με τον Μάρκο ή τον Γιώργο στον αέρα μετά τις μεταξύ τους παρεξηγήσεις ή αν είχε μιλήσει για αυτές σε συνεντεύξεις του. Το επόμενο διάστημα, μέσα από την εκπομπή του, με έκρινε τηλεοπτικά και εμφανισιακά, ανέφερε ότι στο παρελθόν «μαστίγωνα» τις παρουσιάστριες. Δεν με ενόχλησε τίποτα από αυτά.

Όταν όμως αυτός και η παρέα του αναφέρθηκαν με υποτιμητικά λόγια για το παιδί μου, που είναι ανήλικο, το τερμάτισαν. Επειδή λοιπόν, στην κριτική του έλεγε ότι είναι φαν μου, γιατί χορεύω καλό ζεϊμπέκικο και κάνω καλά σπαγκάτα, θα του πω ότι εκείνος – με αυτά που είπε δημόσια για το παιδί μου – χόρεψε ζεϊμπέκικο πάνω στην κοιλιά μου, που για έξι μήνες ανυπομονούσε καθημερινά για να φέρει αυτό το παιδί στη ζωή. Τι θα έκανε αν ήταν δικό του το παιδί; Δεν προχώρησα σε αγωγές, γιατί ακόμα περιμένω τη συγγνώμη του ή έστω ένα τηλεφώνημα».

Μαίρη Συνατσάκη

«Δεν μ' αρέσει, δεν βρίσκω λόγο να είναι στην τηλεόραση. Προσπαθεί να μιλήσει τη γλώσσα της νεολαίας με τρόπο παιδικό».

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

«Η Κωνσταντίνα περπάτησε σ' ένα δρόμο που η ίδια επέλεξε. Το θέμα είναι να δει αν αυτοί που κατάφεραν κι έμειναν ως στο τέλος της διαδρομής μαζί της, αξίζουν να είναι δίπλα της».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα