Τι αποκάλυψε η Μαρία Μπακοδήμου για τη γκάφα λαϊκής τραγουδίστριας! Βίντεο

Στην έναρξη του ΦΜ Live της Παρασκευής, η Μαρία Μπακοδήμου εξομολογήθηκε μια ιστορία από την εποχή που έκανε πρωινό με τον Φώτη Σεργουλόπουλο.

Συγκεκριμένα, ανέφερε για μία λαϊκή τραγουδίστρια, μεγάλο όνομα, που την είχαν καλεσμένη και επειδή δεν μπορούσε να τραγουδήσει, λόγω του ότι είχε κλείσει η φωνή της, είχε φέρει μαζί και το cd της, το οποίο όμως ήταν πειρατικό. Και την στιγμή που έβαλαν από το κοντρόλ το cd να παίζει, αντί να ακούγεται η ίδια, τραγουδούσε ένας άντρας.

«Μια φορά έχει έρθει στο πρωινό μεγάλη λαϊκή τραγουδίστρια και πολύ σπουδαία. Είχε έρθει με την ορχήστρα της, αλλά είχε φέρει και το cd της επειδή τραγουδούσε τα βράδια στο μαγαζί. Η φωνή της είχε κλείσει λίγο, να παίζει η ορχήστρα, αλλά να είναι playback γιατί δεν άντεχε να τραγουδήσει. Το cd το δικό της που είχε φέρει, ήταν πειρατικό. Το δίνει το cd στο κοντρόλ και λέει στα παιδιά θα βάλετε το “6”. Αρχίζει το cd και τραγουδάει άντρας, τύπου Διονυσίου. Και να έχει πάθει πανικό ο σκηνοθέτης, να μην ξέρει τι να πάρει, έπαιρνε το βιολί, έπαιρνε το μπουζούκι. Μετά λέει αυτή “το 4”, μπαίνει το “4” και πάλι άντρας. Ήταν αλλού».

zappit

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα