Μενεγάκη: Τα καρφιά της σε Λιάγκα - Σκορδά για τα νούμερα τηλεθέασης

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει την Ελένη Μενεγάκη να μην μιλάει και να μην απαντάει στα σχόλια που ακούει κατά καιρούς, αλλά φαίνεται πως του Γιώργου Λιάγκα του τα είχε… «μαζεμένα» για τα όσα λέει ανά διαστήματα για εκείνη, και σήμερα του «την είπε» εμμέσως πλην σαφώς για τα νούμερα τηλεθέασης, μιας και συχνά πυκνά ο παρουσιαστής, καυχιέται γι΄αυτά.

Έχοντας καλεσμένο στο studio τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, η παρουσιάστρια έκανε για 20 ολόκληρα λεπτά, ανάλυση των ποσοστών της AGB, συγκρίνοντας τον μέσο όρο τηλεθέασης σε σύνολο και νεανικά κοινά που έχουν κάνει το τελευταίο τρίμηνο, το «Πρωινό» και το «Mega με Μία»:

«Εγώ που βλέπω μέρα-μέρα τα νούμερα του «Mega με Μία» δεν είναι κακά. Μια χαρά πάει η εκπομπή. Και όταν έχετε διαφορές, με αποτέλεσμα να κερδίζει ή ο ένας ή ο άλλος, είναι μικρές. Ζήτησα να μου δώσουν λοιπόν τον μέσο όρο, για να δω τι παίζει. Και λέω δώστε μου και τον περσινό, για να δω και πέρσι τι έπαιζε. Πήγατε πολύ καλά και πέρυσι, φέτος πάτε ακόμα καλύτερα. Εκεί που έχετε μεγαλύτερη διαφορά με τους απέναντι (Το Πρωινό), είναι στο σύνολο το κοινού. Στον πρώτο μήνα του Οκτώβρη ήσασταν πρώτοι. Στον Νοέμβρη ήσασταν λίγο πιο χαμηλά, αλλά τον Δεκέμβρη πήγατε καλύτερα. Στο τρίμηνο είστε πρώτοι στο 15-44, όπου κερδίζετε» είπε η Ελένη στον Ουγγαρέζο.

Και δεν σταμάτησε εκεί. Στη συνέχεια πήρε στα χέρια ένα χαρτί, και ανέλυσε τα ποσοστά τηλεθέασης με λεπτομέρειες:

«Ξεκινήσατε τον Οκτώβριο με εξωπραγματικά νούμερα που δεν τα ξέραμε ποτέ στην πρωινή ζώνη. Σας βοήθησε να κάνετε ένα ασύλληπτο μέσο όρο 34,8% στο 15-44 και στο σύνολο 30,3%. Αυτά όμως δεν ήταν νούμερα που μπορούν να μείνουν εκ των πραγμάτων. Τους επόμενους δυο μήνες, κάνατε τον Νοέμβριο 25,3% στο 15-44 και αντιστοίχως Λιάγκας-Σκορδά κάνανε 27,5% και η διαφορά είναι δυο πόντοι. Και το Δεκέμβριο κάνατε 23,8% και εκείνοι (Το Πρωινό) κάνανε 24,8%. Είναι μία μονάδα! Για εμένα δεν είναι τίποτα! Αντιστοίχως, πέρυσι ο ΑΝΤ1 είχε 31,8% και φέτος 24,8%… Άραγε για μένα αυτό κάνει την διαφορά! Δουλειά να έχουμε και να περνάμε καλά!» κατέληξε όλο νόημα η Ελένη.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα