Συγκινήθηκε η Τσαβαλιά με τον θάνατο του 8χρονου Δημήτρη

Μια πολύ δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε η Έλενα Τσαβαλιά με αποτέλεσμα να λυγίσει στον αέρα της εκπομπής.

H παρουσιάστρια θα βρισκόταν το Σάββατο στα εκπαιδευτήρια Δούκα μαζί με τον Ανδρέα Λαγό για να μαγειρέψουν για το χριστουγεννιάτικο μπαζάρ του σχολείου. Όμως το μπαζάρ αναβλήθηκε για τις 20 Δεκεμβρίου καθώς ένας μαθητής «έσβησε» σήμερα στα  8 του χρόνια σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένειά του, τους συμμαθητές του και τους δασκάλους του.

Συγκινημένη η Έλενα Τσαβαλιά διάβασε την ανακοίνωση του σχολείου:

«Το προγραμματισμένο για τις 22 και 23 Νοεμβρίου, 2014 Χριστουγεννιάτικο Bazaar του ΑΣΕΔ, εκτάκτως αναβάλλεται. Αιτία αναβολής είναι η πρόωρη απώλεια του 8χρονου μαθητή μας αλλά μεγάλου «μαχητή», Δημήτρη. Η είδηση του χαμού του αγαπημένου μας Δημήτρη σκόρπισε θλίψη σε όλη την «οικογένεια» του σχολείου μας. Θα τον θυμόμαστε πάντα με πολύ αγάπη και ο αγώνας του για ζωή θα αποτελεί πάντα παράδειγμα προς μίμηση. Το Bazaar θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου, 2014 και τα έσοδα θα διατεθούν στο Κέντρο Ειδικών Ατόμων «Χαρά» στη μνήμη του Δημήτρη μας»

«Εγώ θέλω να πω θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δημήτρη... Θα με συγχωρήσετε γι' αυτό... Συγνώμη...» ανέφερε η παρουσιάστρια.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα