Μετά τις γιορτές: Οι αλλαγές στην διατροφή που θα εξασφαλίσουν την αποφυγή αύξησης του βάρους

Μετά τις γιορτές: Οι αλλαγές στην διατροφή που θα εξασφαλίσουν την αποφυγή αύξησης του βάρους

Η δημοσιογράφος, Νάνσυ Νικολαΐδου και ο κλινικός διαιτολόγος - διατροφολόγος, Κώστας Ξένος, μίλησαν στο «Όλα για τη Ζωή μας» και στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη για απλές αλλαγές που αξίζει να προσπαθήσουμε στη διατροφή μας για να μην πέσουμε στην παγίδα της αύξησης του βάρους μας.
Η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» εστιάζει στην περίοδο μετά τις γιορτές και ειδικότερα στο τρίμηνο Ιανουάριος-Μάρτιος κατά το οποίο έχει παρατηρηθεί ότι οι άνθρωποι βάζουν τα περισσότερα κιλά.

Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η δημοσιογράφος Νάνσυ Νικολαΐδου, η οποία μιλάει για τη δική της προσπάθεια να χάσει αυτά τα κιλά αλλά και για τα εμπόδια που αντιμετωπίζει.

Αρχικά σχολίασε η Νάνσυ Νικολαΐδου σχετικά με τα κιλά που συνηθίζουμε να παίρνουμε κατά την διάρκεια των εορτών: «Η αλήθεια είναι ότι επειδή προσέχω γιατί έχω έτσι κι αλλιώς βάρος, η περίοδος των γιορτών είναι μία περίοδος που ακόμα και να προσέχεις κάτι θα πάρεις».

«Το βάρος μου πάντα με αγχώνει , απλώς έχω καταλήξει ότι για να μπεις σε μία διαδικασία συγκεκριμένης διατροφής πρέπει να είσαι πολύ καλά και πολύ αποφασισμένος, για να το πας μέχρι εκεί που πρέπει να φθάσει», παραδέχθηκε η δημοσιογράφος.

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα