Διευκρινίσεις Θεμιστοκλέους για τα Ιωάννινα: Κανονικά οι εμβολιασμοί

Διευκρινίσεις Θεμιστοκλέους για τα Ιωάννινα: Κανονικά οι εμβολιασμοί

Άμεση ήταν η αντίδραση του Γενικού Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριου Θεμιστοκλέους σχετικά με το πρόβλημα που είχε προκύψει με τους εμβολιασμούς στα Γιάννενα.

Συγκεκριμένα, είχε αναφερθεί ότι το πρωί αναβλήθηκαν οι ημερήσιοι εμβολιασμοί των δικαιούχων στο Κέντρο Υγείας Ιωαννίνων, λόγω πιθανής αλλοίωσης παρτίδας περίπου 120 δόσεων, που προήλθε από βλάβη στις συσκευές ψύξης.

Ο κ. Θεμιστοκλέους επιβεβαίωσε το πρόβλημα σε ένα από τα ψυγεία, διαβεβαιώνοντας ωστόσο ότι οι εμβολιασμοί γίνονται κανονικά.

«λόγω βλάβης στο καταγραφικό θερμοκρασίας ενός ψυγείου συντήρησης εμβολίων, που παρουσιάστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες στο Κέντρο Υγείας Ιωαννίνων, αποσύρθηκαν για λόγους ασφαλείας 36 φιαλίδια που φυλάσσονταν στο συγκεκριμένο ψυγείο.

Η ποσότητα των εμβολίων αντικαταστάθηκε άμεσα με νέα παράδοση, δεν χάθηκε κανένα ραντεβού και όλοι οι προγραμματισμένοι εμβολιασμοί στο Κέντρο Υγείας Ιωαννίνων πραγματοποιούνται κανονικά, χωρίς να ταλαιπωρηθεί κανένας πολίτης» ανέφερε χαρακτηριστικά σε δήλωσή του.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα