Χοληστερίνη: Ποια τυριά πρέπει να αποφεύγετε

Χοληστερίνη: Ποια τυριά πρέπει να αποφεύγετε

Το τυρί και άλλα γαλακτοκομικά προϊόντα συγκαταλέγονται στα τρόφιμα που είναι πιθανό να αυξήσουν το επίπεδο χοληστερόλης ενός ατόμου.

Το πόσο τα τυριά αυξάνουν την χοληστερίνη εξαρτάται από το είδος του τυριού. Ωστόσο, τα τυριά προσφέρουν, επίσης, κάποια διατροφικά οφέλη καθώς περιέχουν ασβέστιο και βιταμίνες. Επιλέγοντας τυριά χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά και περιορίζοντάς τα σε μέτριες ποσότητες, μπορείτε να συνεχίσετε να τρώτε τυριά ως μέρος μιας υγιεινής διατροφής.

Πόση χοληστερόλη έχουν τα τυριά;

Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα