Σκουλήκια στο στομάχι: Τι σημαίνουν και οι παρενέργειες «έκπληξη» που δημιουργούν

Οι επιστήμονες πλέον γνωρίζουν ότι η δύσοσμη αναπνοή δεν προέρχεται από το στόμα αλλά από το στομάχι και ειδικότερα από τα σκουλήκια που ζουν εκεί μέσα,τα οποία μπορεί να μας προκαλέσουν ακόμα και πολύ χειρότερες ασθένειες. Αυτός είναι ο λόγος που στο 95% των περιπτώσεων η κακοσμία στόματος δεν αντιμετωπίζεται ούτε με στοματικά διαλύματα ούτε με άλλους τρόπους.Χρειάζεται μια δραστική λύση που θα χυπήσει στην πηγή του προβλήματος.Η λύση αυτή είναι ένα φυσικό προϊόν,οι ειδικές κάψουλες αποτοξίνωσης του οργανισμού,οι οποίες εξουδετερώνουν τις αποικίες παρασίτων και σκουληκιών από τον ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ οργανισμό.

Αν αισθάνεσαι ότι η κακοσμία του στόματος μειώνει την ποιότητα της ζωής σου, σε κάνει να ντρέπεσαι, μειώνει την αυτοπεποίθησή σου, σε κάνει να απομονώνεσαι και να δυσκολεύει τις σχέσεις σου με το άλλο φύλο, τότε πρέπει οπωσδήποτε να ακολουθήσεις θεραπεία για να λύσεις το πρόβλημα δια παντός. Πρόκειται για μια σοβαρότατη ένδειξη , ένα σοβαρότατο μηνυμα που σου στέλνει ο οργαανισμός σου, ότι χρειάζεται αποτοξίνωση.

O κίνδυνος μόλυνσης, εν δυνάμει μπορεί να βρίσκεται παντού.Συνήθως οι 3 συνηθέστερες περιπτώσεις είναι οι εξής:

1.Τα παράσιτα μεταδίδονται από άνθρωπο σε άνθρωπο

2.Από κατοικίδια ή άλλα ζώα και έντομα που μεταδίδουν παρασιτικές μολύνσεις

3.Από τρόφιμα που έχουμε καταναλώσει και ήταν μολυσμένα

Το άσχημο είναι ότι τις περισσότερες φορές δε θα το καταλάβουμε άμεσα ότι μολυνθήκαμε.Τα συμπτώματα συνήθως αργούν να εμφανιστούν και ανάλογα με την περίπτωση μπορεί να είναι και ήπια.Με τα χρόνια όμως επιδεινώνονται καθώς τα παράσιτα εξαπλώνονται μέσα μας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα