Η διατροφή που μειώνει κατά 50% τον κίνδυνο καρδιακής ανεπάρκειας

Η διατροφή που μειώνει κατά 50% τον κίνδυνο καρδιακής ανεπάρκειας

Ποια είναι η διατροφή που αποτρέπει τον καρδιαγγειακό κίνδυνο και μειώνει ακόμη και στο μισό τον κίνδυνο καρδιακής ανεπάρκειας

Τον κίνδυνο καρδιακής ανεπάρκειας ατόμων κάτω των 75 ετών φαίνεται πως μειώνει η διατροφή DASH, η οποία έχει ευεργετικές επιδράσεις στη μείωση της αρτηριακής πίεσης. Αυτό υποστηρίζει μελέτη ερευνητών της Σχολής Ιατρικής του Wake Forest που δημοσιεύθηκε στο American Journal of Preventive Medicine...

Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα