Τα 6 αντικείμενα που δεν πρέπει να αποθηκεύεις στο μπάνιο

Τα 6 αντικείμενα που δεν πρέπει να αποθηκεύεις στο μπάνιο

Η οδοντόβουρτσα δεν είναι το μοναδικό αντικείμενο που μέχρι σήμερα είχε λανθασμένα τοποθετήσει στο μπάνιο. Οι ειδικοί επισημαίνουν πως πρέπει να απομακρύνεις 6 αντικείμενα ακόμα από το μπάνιο. Ιδού.

Φάρμακα: Η υψηλή θερμοκρασία και η υγρασία μπορεί να επηρεάσει τη σταθερότητα των φαρμάκων που έχουν ανοιχτεί, μικραίνοντας την ημερομηνία λήξης και μιλάμε για τα απλά παυσίπονα μέχρι και το αντισυλληπτικό χάπι. Έχε τα φάρμακα συγκεντρωμένα σε ένα ψηλό ντουλάπι της κουζίνας.

Οι βούρτσες και τα πινέλα του μακιγιάζ μέσα στο μπάνιο, παγιδεύουν μύκητες και βακτήρια. Μετάφερέ τα σε νεσεσέρ στο δωμάτιό σου και μην ξεχνάς να τα πλένεις με χλιαρό νερό τακτικά.

Το άρωμά σου: Από το πρώτο ψέκασμα εξαιτίας της οξείδωσης αρχίζει να χάνει την έντασή του. Το άρωμά σου, μπορεί να επηρεαστεί από την υγρασία το μπάνιο και να διαβρωθεί γρηγορότερα.

Τα ξυραφάκια: Η υγρασία μπορεί να ευνοήσει την οξείδωση της λεπίδας από το ξυραφάκι γρηγορότερα. Προστάτευσέ το αφήνοντάς το σε ξηρό σημείο.

Φορτιστές και ηλεκτρικές συσκευές: η υγρασία και οι υψηλές θερμοκρασίες καταστρέφουν τα ipods τους φορτιστές και αν η συσκευή δεν είναι ειδικά φτιαγμένη για το μπάνιο, θα πρέπει να την απομακρύνεις.

Βερνίκι νυχιών: Έχεις παρατηρήσει πως τα βερνίκια νυχιών που έχεις στο μπάνιο γίνονται γρηγορότερα κολλώδη και δεν απλώνονται εύκολα; Η υγρασία μπορεί να αλλοιώσει το χρώμα οπότε είναι προτιμότερο να τα φυλάξεις στο ψυγείο ειδικά το καλοκαίρι.

queen

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα