Τρόφιμα που δεν πρέπει να βάζετε ποτέ στην κατάψυξη

Η βαθιά ψύξη βοηθά στο να διατηρούνται κάποια τρόφιμα για αρκετές εβδομάδες ή και μήνες χωρίς να αλλοιώνεται η σύστασή τους.

Με τον τρόπο αυτό, εξοικονομούμε τρόφιμα, άρα και χρήματα. Ωστόσο, ορισμένα τρόφιμα δεν αντέχουν στις χαμηλές θερμοκρασίες κι έτσι αν τα βάλουμε στην κατάψυξη γίνονται αυτομάτως ακατάλληλα προς κατανάλωση.

Διαβάστε περισσότερα στο Ourlife

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα