Δίαιτα του στρατιώτη: Μύθος ή αλήθεια ότι μπορείτε να χάσετε 4,5 κιλά σε μία εβδομάδα;

Με τη δίαιτα του στρατιώτη μπορείτε να χάσετε βάρος γρήγορα, ακόμα και 4,5 κιλά μέσα σε μία μόνο εβδομάδα. Αλλά κατά πόσο αυτή η διατροφή φέρνει τα αποτελέσματα που “υπόσχεται”; Είναι κάτι που αξίζει να δοκιμάσετε;

Αυτό το άρθρο εξηγεί όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για τη δίαιτα του στρατιώτη. Αλλά όπως έχουμε πει πολλές φορές, μην ακολουθείτε ΠΟΤΕ κάποια δίαιτα απλά και μόνο επειδή μπορεί να υπόσχεται μεγάλη απώλεια κιλών. Να συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας για κάθε σημαντική διατροφική αλλαγή που θέλετε να κάνετε. Και μην ξεχνάτε ότι δεν υπάρχει “μαγικός τρόπος” να χάσετε κιλά. Καλή δίαιτα είναι μόνο η ισορροπημένη δίαιτα που συνδυάζεται με τακτική σωματική άσκηση.

Τι είναι η δίαιτα του στρατιώτη;

Είναι μια άλλη ονομασία για μια αυστηρή δίαιτα 3 ημερών, η οποία ακολουθείται από ένα “διάλειμμα” 4 ημερών και ο κύκλος αυτός επαναλαμβάνεται συνεχώς για όσες εβδομάδες είναι εφικτό.

Οι υποστηρικτές της δίαιτας αυτής λένε ότι σχεδιάστηκε από διατροφολόγους στον στρατό των ΗΠΑ, προκειμένου να φτάνουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα σε καλή φυσική κατάσταση. Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι η δίαιτα του στρατιώτη δεν συνδέεται οποιαδήποτε στρατιωτική υπηρεσία ή κυβερνητικό πρόγραμμα στις ΗΠΑ.

Διαβάστε ΕΔΩ περίσσότερα για την δίαιτα του στρατιώτη και δείτε ποια είναι

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα