Τα μικρά μυστικά που πρέπει να ξέρει ένας άντρας για μια έγκυο

Μικρά μυστικά που πρέπει να έχετε στο μυαλό σας, γιατί ακόμα και αν αυξάνεται το βάρος της, έχει περίεργες λιγούρες, αρνείται το σεξ, δεν παύει να φέρνει μέσα της το δικό σας παιδί!

Όταν η έγκυος λέει ότι πεινάει, το εννοεί

Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η σωστή διατροφή για τη μέλλουσα μητέρα αλλά και το παιδί που κυοφορεί. Αυτό που δεν γνωρίζουν ίσως μερικοί, όμως, είναι ότι ο χρόνος απόκρισης οφείλει να είναι άμεσος: όταν μία έγκυος γυναίκα λέει ότι πεινάει, δεν εννοεί ότι ανυπομονεί για ένα αόριστο γεύμα σε κάποιο εστιατόριο. Εννοεί ότι πεινάει ΤΩΡΑ. Γι’ αυτό μη πείτε καν στον κόπο να την πείσετε να κάνει υπομονή…

Η έγκυος δεν δίνει από το φαγητό της

Τα ζευγάρια, ναι, πρέπει να μοιράζονται τα πάντα! Ωστόσο, οι ορμόνες έχουν επηρεάσει αυτήν την ευγενική μέχρι πρότινος κοπέλα που μοιραζόταν τα πάντα, με το σύντροφό της σε επιθετικό αδέσποτο που γρυλίζει όταν προσπαθήσεις να της ζητήσεις μια μπουκιά από το φαγητό σου.

Ποτέ μην αναφέρετε πόσο μεγάλωσε η κοιλιά της

Είναι έγκυος, οπότε λογικό να παίρνει βάρος όσο προχωράει η εγκυμοσύνη! Απλώς δεν θέλει να της το υπενθυμίζετε! Ποτέ!

Οι έγκυες έχουν ιδιαίτερα οξυμένη όσφρηση

Η μητέρα φύση έχει φροντίσει ώστε η αίσθηση της όσφρησης να οξύνεται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης για να προφυλάξει — θεωρητικά πάντα — τη μέλλουσα μητέρα από το να φάει κάτι που μπορεί να κάνει κακό στην ίδια ή το μωρό της. Οπότε αποφύγετε να καταναλώνετε οτιδήποτε περιέχει κρεμμύδι, σκόρδο, τσίπουρο με ή χωρίς γλυκάνισο, κρασί, μπύρα, ουίσκι, βότκα, τζιν και ρούμι.

Το στήθος της μεγαλώνει (και είναι υπέροχο)

Αλλά δυστυχώς προορίζεται μόνο προς θέαση και όχι προς χρήση, αφού είναι ευαίσθητο, πονάει και δεν σας αφήνει ούτε να το αγγίξετε!

Το σεξ δεν είναι στις προτεραιότητές της

Στο πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης, το ξεχνάτε εντελώς. Υπομονή! Κάπου εκεί στο δεύτερο τρίμηνο, όπου συνήθως οι γυναίκες νιώθουν συναισθηματική σταθερότητα επιστρέφουν οι σεξουαλικές τους ορμές!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Υγεία

Σοφία Ζ
Σχολιάστε το άρθρο: