ΑΣΕΠ: Αυτά είναι τα προσωρινά αποτελέσματα ΥΕ της προκήρυξης 3Κ/2018

Εκδόθηκαν και καταχωρίστηκαν πριν από λίγο στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ, μετά από πολύωρη αναμονή των αιτιούντων,τα αποτελέσματα του προσωρινού πίνακα επιτυχόντων για τους υποψηφίους Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης της προκήρυξης  -μαμούθ  3Κ/2018 του Υπουργείου Εσωτερικών για την κάλυψη  5.235  θέσεων (από σύνολο 8.171 θέσεων) σε ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων.

Σύμφωνα με τα στοιχεία των συμμετεχόντων στο διαγωνισμό του Υπουργείου Εσωτερικών για την πρόσληψη 8.171 μονίμων και αορίστου χρόνου υπαλλήλων σε ΟΤΑ και νομικά τους πρόσωπα  στην κατηγορία Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης  πήραν μέρος με αίτησή τους 71.112 υποψήφιοι διεκδικώντας 5.235 θέσεις και στην κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης 46.073 για 2.714 θέσεις.Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΑΣΕΠ η υποβολή των ενστάσεων για τους επιτυχόντες Υ.Ε θα αρχίσει στις 2 Απριλίου και θα λήξει στις 11 Απριλίου.Τα αποτελέσματα των επιτυχόντων για τους υποψηφίους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αναμένονται,σύμφωνα με το ΑΣΕΠ, μετά την ολοκλήρωση της ελεγκτικής διαδικασίας.

Όσον αφορά τους 11.676 υποψήφιους Τεχνολογικής και Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης για την κάλυψη 217 θέσεων του ίδιου διαγωνισμού  τα απποτελέσματα των επιτυχόντων ανακοινώθηκαν  την περασμένη  Παρασκευή.

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα

Την είδηση της έκδοσης των αποτελεσμάτων σήμερα Σάββατο έδωσε χθες ο κ. Σκουρλέτης, λέγοντας ότι θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα και οι προσωρινοί πίνακες επιτυχόντων, οι οποίοι θα παρουσιαστούν στις υπηρεσίες τους την προσεχή Δευτέρα.

dikaiologitika

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα