Οι οπαδοί του Τζάστιν Μπίμπερ τον εκλιπαρούν να ακυρώσει τη συναυλία του στο Λονδίνο

Σοκαρισμένος παραμένει ο πλανήτης μετά το φονικό τρομοκρατικό χτύπημα σε συναυλία της ποπ τραγουδίστριας Αριάνα Γκράντε στο Μάντσεστερ, με τους φόβους για νέες αντίστοιχες επιθέσεις στο μέλλον να εντείνονται.

Μάλιστα, οι οπαδοί ενός άλλου πολύ δημοφιλούς μεταξύ των εφήβων ποπ τραγουδιστή, του Καναδού Τζάστιν Μπίμπερ, κυριολεκτικά τον εκλιπαρούν να ακυρώσει τη συναυλία που έχει προγραμματίσει στο Λονδίνο τον ερχόμενο Ιούλιο, ώστε να μην πέσει και ο ίδιος θύμα μίας ενδεχόμενης επίθεσης.

“Ακυρώστε τη συναυλία του Τζάστιν στη Βρετανία, σας παρακαλώ! Τον θέλουμε ασφαλή”, ανέφερε ένας χρήστης του Instagram, απευθυνόμενος στον μάνατζερ του Μπίμπερ, Σκούτερ Μπράουν, που είναι και ο μάνατζερ της Αριάνα Γκράντε.

Η 20χρονη Λιάν Μάρεϊ, που ζει στην Ιρλανδία, έχει αγοράσει εισιτήρια για τη συναυλία του Τζάστιν Μπίμπερ στο Δουβλίνο τον Ιούνιο, όμως μετά την τραγωδία του Μάντσεστερ σκέφτεται σοβαρά να τα πουλήσει.

“Απλά δεν θέλω μία βραδιά που ελπίζω να είναι φοβερήη να καταλήξει σε κάτι σαν το χθεσινό”, δήλωσε στο Reuters η Μάρεϊ. “Είναι τρομακτικό να σκέφτεσαι ότι θα μπορούσε να είναι οποιοσδήποτε από μας και πραγματικά δείχνει ότι ποτέ δεν ξέρεις τι σε περιμένει”.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα