Προσλήψεις για το πρόγραμμα ΕΣΠΑ - παιδικοί σταθμοί

Προσλήψεις θα γίνουν στην Ελληνική Εταιρεία Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ ΑΕ) για την υποστήριξη της δράσης "Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής" στα πλαίσια του προγράμματος ΕΣΠΑ για τους παιδικούς σταθμούς.

Με στόχο την επικαιροποίηση και την αναβάθμιση του Μητρώου Εξωτερικών Συνεργατών που τηρεί, καλεί όσους ενδιαφέρονται να εκδηλώσουν ενδιαφέρον.
Αντικείμενο της συνεργασίας, η οποία θα είναι σύντομης χρονικής διάρκειας (δεν θα ξεπερνά τις 45 ημερολογιακές ημέρες), είναι η υποστήριξη της εταιρείας στη διαχείριση της δράσης.

Ειδικότερα, αντικείμενο της συνεργασίας είναι η καταχώρηση στοιχείων σε πληροφοριακό σύστημα, ο έλεγχος δικαιολογητικών, η αρχειοθέτηση φακέλων και λοιπές υποστηρικτικές ενέργειες για την έναρξη υλοποίησης κάθε κύκλου της δράσης.

Προϋπόθεση για την αξιολόγηση των υποψηφίων και την ένταξη τους στο Μητρώο της ΕΕΤΑΑ αποτελεί η κατοχή απολυτηρίου δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, η καλή γνώση Η/Υ και η εμπειρία στην εφαρμογή σχετικών δράσεων. Προτεραιότητα θα δοθεί σε εξωτερικούς συνεργάτες που έχουν ήδη αξιοποιηθεί σε προηγούμενους κύκλους της ίδιας δράσης (παιδικοί σταθμοί, βοήθεια στο σπίτι, κλπ.)

Η ΕΕΤΑΑ καλεί, όποιον/αν διαθέτει τα απαραίτητα προσόντα και εμπειρία και ενδιαφέρεται, να υποβάλλει ηλεκτρονικά σχετική αίτηση, συνοδευόμενη από βιογραφικό σημείωμα, προς την Ε.Ε.Τ.Α.Α. έως την Δευτέρα 15/5/2017.

enikonomia

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα