Ζητούν γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό στη Βρετανία

Ογδόντα οκτώ γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων προσφέρουν κρατικά νοσηλευτικά ιδρύματα του βρετανικού συστήματος υγείας σε όλη τη χώρα.

Στις ειδικότητες που ζητούνται περιλαμβάνονται οι ακόλουθες: Γενικοί Παθολόγοι, Γαστρεντερολόγοι, ιατροί Ατυχημάτων και Έκτακτης Βοήθειας, Νευρολόγοι, Ακτινολόγοι, Γηρίατροι, Δερματολόγοι, Αναισθησιολόγοι, Καρδιολόγοι, Πνευμονολόγοι, Μικροβιολόγοι, Ορθοπεδικοί, Γυναικολόγοι και Ρευματολόγοι. Οι θέσεις αφορούν τόσο ιατρούς ειδικότητας όσο και συμβούλους ιατρούς.

Ειδικά οι γιατροί ειδικότητας θα λαμβάνουν ετήσιες μεικτές αποδοχές ύψους από 40.758 έως 70.018 λίρες Αγγλίας, ανάλογα με την προϋπηρεσία τους και θα εργάζονται 48 ώρες την εβδομάδα, συμπεριλαμβανομένων των εφημεριών. Ο βασικός ετήσιος μεικτός μισθός του Συμβούλου κυμαίνεται από 76.001 έως 102.465 λίρες Αγγλίας, ενώ οι ώρες εργασίας φτάνουν τις 37 1/2 εβδομαδιαίως συμπεριλαμβανομένων των εφημεριών.

Πληροφορίες: 6934 803930 (κ. Κατερίνα Κοντάλιπου) και www.globalmedirec.com

Νοσηλευτικό προσωπικό

Βρετανοί εργοδότες ζητούν βοηθητικό προσωπικό κάθε ειδικότητας από το χώρο της υγείας για εξωτερική εργασία σε κατ' οίκον επισκέψεις.

Η εργασία αφορά τη φροντίδα ηλικιωμένων ατόμων.

Οι παροχές είναι οι εξής:

- Καθορισμένο ωράριο με 8,15 λίρες την ώρα. Αν δεν υπάρχει εμπειρία στο αντικείμενο, το ωρομίσθιο ξεκινά με 7,20 λίρες την ώρα.

- 40 ώρες εργασίας την εβδομάδα (επιπλέον διαθέσιμη υπερωρία 8,15 λίρες την ώρα)

- 28 ημέρες άδεια το χρόνο

- Παροχή αυτοκινήτου από την εταιρία - πληρώνονται και τα εταιρικά έξοδα μετακίνησης (fuel costs)

- Παροχή εκπαίδευσης επί πληρωμή 7,20 λίρες την ώρα (260 λίρες συνολικό ποσό)

- Υποστήριξη στην εύρεση διαμερίσματος που θα κυμαίνεται μεταξύ 300 – 400 λιρών το μήνα. Δυνατότητα προκαταβολής μισθού για έξοδα εγκατάστασης.

- Παροχή εταιρικού τηλεφώνου με δωρεάν απεριόριστο χρόνο ομιλίας προς το προσωπικό.

Για τους ενδιαφερόμενους υποψήφιους έως 35 ετών υπάρχουν κάποια επιπλέον οφέλη και συγκεκριμένα:

Κάλυψη αεροπορικών εισιτηρίων για μετάβαση στη Μ. Βρετανία από 400 – 600 ευρώ. Το οποίο ποσό βεβαίως πρέπει να επιστραφεί με την ολοκλήρωση 90 ημερών μετά την έναρξη εργασίας, καθώς και η δυνατότητα παροχής ποσού για έξοδα μετεγκατάστασης 1.170. ευρώ.

Τα προσόντα που απαιτούνται είναι η κατοχή διπλώματος οδήγησης και γνώση Αγγλικών επιπέδου Α2 – Β1 τουλάχιστον.

 

onmed

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα