Η προκήρυξη για την πρόσληψη 41 γιατρών

Προκηρύχθηκαν 41 θέσεις γιατρών που αφορούν στην 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης η οποία ανακοίνωσε ότι στις 14.03.2017, δημοσιεύτηκε η με Αρ. Πρωτ.: Α2γ/Γ.Π.ΟΙΚ.19572 απόφαση του υπουργού και του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, με θέμα: «Προκήρυξη κενών και κενούμενων θέσεων Γενικών Νοσοκομείων - Κέντρων Υγείας, ΠΕΔΥ - Κέντρων Υγείας, ΠΕΔΥ - Πολυδύναμων Περιφερειακών Ιατρείων, ΠΕΔΥ- Περιφερειακών Ιατρείων και ΠΕΔΥ - Ειδικών Περιφερειακών Ιατρείων».

Στη συγκεκριμένη προκήρυξη , τονίζεται, έχουν δικαίωμα συμμετοχής ιατροί με τίτλο ειδικότητας Γενικής Ιατρικής, οι ιατροί υπόχρεοι υπηρεσίας υπαίθρου και οι ιατροί επί θητεία. Ρητά επισημαίνεται ότι ως ημερομηνία έναρξης υποβολής των αιτήσεων ορίζεται η 14η Μαρτίου 2017. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται η 28η Μαρτίου 2017. Αιτήσεις που θα κατατεθούν μετά την 28η Μαρτίου είναι εκπρόθεσμες και δεν λαμβάνονται υπόψη.

Από τις θέσεις που προβλέπονται στην προκήρυξη, οι 41 αφορούν στη 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης. Ειδικότερα, οι 17 θέσεις αφορούν στην Περιφερειακή Ενότητα (Π.Ε.) Χανίων, οι 8 στην Π.Ε. Ρεθύμνου, οι 7 στην Π.Ε. Ηράκλειου και οι 9 στην Π.Ε. Λασιθίου.

news

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα