Το αντικείμενο που πρέπει να πετάξετε για να έχετε καλή ενέργεια στο σπίτι

Το αντικείμενο που πρέπει να πετάξετε για να έχετε καλή ενέργεια στο σπίτι

Κάθε φορά που κάποιος αναρωτιέται τι πρέπει να πετάξει από το σπίτι του για να το ανανεώσει κάπως, το μυαλό μας μπορεί να πηγαίνει αμέσως σε άχρηστα αντικείμενα που έχουν μαζευτεί και απλά πιάνουν χώρο, υπάρχει όμως και κάτι που μπορεί να μη σκεφτόμαστε με την πρώτη, αλλά δεν έχει καμία θέση στο σπίτι μας.

Και δεν είναι άλλο από τα ψεύτικα φυτά εσωτερικού χώρου. Θα συμφωνήσω, είναι ίσως η πιο καλή επιλογή για να δώσουμε μια πολύχρωμη νότα στη διακόσμησή μας, ΄δεν μπορεί όμως να μην έχετε ακούσει για το πόσο ενάντια στο καλό feng sui πηγαίνουν.

Εννοείται βέβαια ότι η λύση των ψεύτικων φυτών είναι η πιο συμφέρουσα και πρακτική, αφού το να αγοράζει κανείς αληθινά λουλούδια σχεδόν κάθε μέρα μόνο οικονομικό δεν είναι. Πιστέψτε με όμως, είναι δέκα φορές προτιμότερο να στολίζετε το σπίτι σας ακόμη και με μερικά λουλούδια ή ανθάκια που μπορεί να κόψατε στον δρόμο παρά με ένα ψεύτικο υφασμάτινο φυτό. Χάνει το νόημα και το concept της φρεσκάδας, όχι τίποτα άλλο.

Προτιμήστε λοιπόν να στολίζετε τις γωνίες του σπιτιού σας με αληθινά και φρέσκα λουλούδια, όποτε αυτό είναι εφικτό και θα δείτε τι αλαλγή θα νιώσετε στη διάθεσή σας, ειδικά τώρα που μπαίνει και η άνοιξη.

 

Tromaktiko

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα