Παιδικοί πίνακες ζωγραφικής για διακόσμηση

Μια ωραία και πρωτότυπη ιδέα για τη διακόσμηση του παιδικού δωματίου είναι οι πίνακες με χαρούμενα, ζωηρά χρώματα και παιδικές παραστάσεις από αγαπημένους ήρωες των παιδιών.Το παιδικό δωμάτιο είναι ένας χώρος έμπνευσης για γονείς και παιδιά. Οι γονείς στη προσπάθεια τους να δημιουργήσουν το ιδανικό χώρο για τα παιδιά τους επιστρατεύουν όλη τους την αγάπη και δημιουργικότητα. Θέλουμε να είναι ένας χώρος πρωτότυπος, ζεστός, άνετος και λειτουργικός, πλούσιος σε χρώματα και ερεθίσματα  Ένας χώρος παραμυθένιος που να το ταξιδεύει και να εξάπτει την, ούτως ή άλλως, πλούσια παιδική του φαντασία. Θέλουμε με λίγα λόγια να του προσφέρουμε το καλύτερο.

Η επιλογή των χρωμάτων, της παράστασης και των ηρώων που θα απεικονίζονται στον πίνακα μπορεί να είναι εξ ολοκλήρου επιλογή του παιδιού εφ’ όσον φυσικά είναι σε ηλικία που μπορεί να επιλέγει. Συζητήστε μαζί του για το ποιοι είναι οι αγαπημένοι του ήρωες, τα αγαπημένα του ζωάκια, τα αγαπημένα του χρώματα και γενικότερα τι θα του άρεσε να βλέπει κάθε μέρα στο δωμάτιο του ώστε να το αισθάνεται σαν τον απόλυτα προσωπικό του χώρο.

Συνήθως στα αγόρια αρέσουν οι σούπερ ήρωες, τα αυτοκίνητα, οι μηχανές, τα διαστημόπλοια, τα αθλήματα, τα άγρια ζώα, οι πειρατές κ.α. ενώ στα κορίτσια αρέσουν οι νεράιδες, οι πριγκίπισσες, οι πρωταγωνιστές των παραμυθιών.

Στο Internet θα βρείτε πολλές ιστοσελίδες με μεγάλη ποικιλία από παιδικούς πίνακες για όλες τις ηλικίες και τα γούστα. Μπορείτε να επιλέξετε κάποιον από τους έτοιμους ή να κάνετε ειδική παραγγελία.

http://www.plasteldeco.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Διάφορα

-
Σχολιάστε το άρθρο: