Νεο τζακ ποτ στο Τζόκερ: Η κλήρωση Κυριακή 18 Ιουνίου 2017. Δείτε τους αριθμούς

Nέο τζακ ποτ σημειώθηκε στην αποψινή κλήρωση του Τζόκερ, Κυριακής 18 Ιουνίου, αριθμός κλήρωσης 1819. Εδώ θα δείτε τους τυχερούς αριθμούς του Τζόκερ για την κλήρωση 1819. Οι τυχεροί αριθμοί είναι : 10, 11, 26, 28, 32 και τζοκερ το 11. Στη δεύτερη μεγάλη κατηγορία βρέθηκαν 2 πεντάρια τα οποία κερδίζουν από 58.571,56. Στην τρίτη κατηγορία 4+1 βρέθηκαν 42 τυχεροί οι οποιοι κερδίζουν από 2.500 ο καθενας.

Πώς να αυξήσετε τις πιθανότητές σας

Κάποιοι χρησιμοποιούν τις ημερομηνίες γέννησης των μελών της οικογένειάς τους, κάποιοι χρησιμοποιούν τους τυχερούς τους αριθμούς, ενώ υπάρχουν και αυτοί που πιστεύουν ακράδαντα σε ένα αλάνθαστο σύστημα. Οι τρόποι επιλογής αριθμών στα τυχερά παιχνίδια είναι αμέτρητοι.

Με το τζακ ποτ των 2,7 εκατομμυρίων ευρώ που κληρώνει το Τζόκερ, την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017, η επιλογή των σωστών αριθμών μπορεί να σας αλλάξει τη ζωή.

Υπάρχει τρόπος να ενισχυθούν οι πιθανότητες για κέρδος; Ιδού ορισμένες από τις διαθέσιμες επιλογές:

1.      Επιλογή αριθμών που έχουν κληρωθεί τις περισσότερες φορές

Μια τέτοια επιλογή είναι να επιλέξετε τους αριθμούς που κληρώνονται πιο συχνά. Μέχρι στιγμής, ο αριθμός που έχει κληρωθεί με τη μεγαλύτερη συχνότητα είναι το 37. Από το ξεκίνημα του Τζόκερ το 1997, ο αριθμός αυτός έχει κληρωθεί 259 φορές.

Άλλοι αριθμοί που έχουν κληρωθεί πολλές φορές στην πεντάδα είναι οι ακόλουθοι:

·                     34 – 252 φορές

·                     41 – 246 φορές

·                     31 – 246 φορές

·                     27 – 245 φορές

·                     13 – 244 φορές



Ο πιο συχνά εμφανιζόμενος αριθμός Τζόκερ είναι το 6, με 117 φορές, και ακολουθεί το 16, που έχει κληρωθεί 114 φορές.

Ωστόσο, η συχνότητα εμφάνισης των αριθμών αυτών δεν αποτελεί ένδειξη ότι πρόκειται να κληρωθούν και μαζί. Στην πραγματικότητα, οι πιθανότητες να βγουν αυτοί οι αριθμοί σε ένα νικηφόρο συνδυασμό είναι ακριβώς οι ίδιες με οποιαδήποτε άλλη ομάδα 5+1 αριθμών.

2. Επιλογή των γενεθλίων των μελών της οικογένειάς σας ή των φίλων σας

Το να επιλέγετε αριθμούς βάσει των γενεθλίων σίγουρα περιορίζει την γκάμα των αριθμών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και, επίσης, αυτό είναι ένα σύνηθες φαινόμενο στο παιχνίδι, οπότε ενδέχεται να χρειαστεί να μοιραστείτε τα κέρδη σας με άλλους νικητές που έχουν επιλέξει τους ίδιους αριθμούς.

3. Επιλογή αριθμών που δεν έχουν κληρωθεί τελευταία

Μια άλλη μέθοδος που υιοθετούμε συχνά είναι να ψάχνουμε να βρούμε τους αριθμούς που δεν έχουν βγει τον τελευταίο καιρό. Η διαίσθησή μας μάς λέει ότι εάν κάτι δεν έχει συμβεί για αρκετό καιρό, τότε μάλλον πρόκειται να γίνει.

Σήμερα, ο αριθμός που έχει περισσότερο καιρό να κληρωθεί είναι το 37. Δεν έχει βγει εδώ και σχεδόν 160 ημέρες. Ομοίως, οι αριθμοί 26 και 19 βγήκαν τελευταία φορά πριν από 150 και 74 ημέρες, αντίστοιχα.

Το 4 κληρώθηκε πριν από 70 ημέρες, ενώ το 28 πριν από 60 ημέρες.

Οι αριθμοί που κληρώνονται σπανιότερα είναι το 3, το 9, το 33, το 4 και το 45.

Ο αριθμός Τζόκερ με την μεγαλύτερη καθυστέρηση είναι το 14, αφού έχει να εμφανιστεί σχεδόν ενάμιση χρόνο.

Παρόλα αυτά, ενώ έχει νόημα το σκεπτικό ότι «κάτι που δεν έχει συμβεί εδώ και καιρό θα γίνει άμεσα», αυτό δεν ισχύει απαραίτητα και στην περίπτωση του Τζόκερ.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα