Πες μου ποιο μήνα γεννήθηκες, να σου πω από τι θα πεθάνεις!

Αμερικανοί ερευνητές που εργάστηκαν σε αυτή την παράξενη έρευνα και τη δημοσίευσαν στο American Medical Informatics Association κατέληξαν στο ότι 55 ασθένειες σχετίζονται με το μήνα γέννησης του κάθε ανθρώπου. Ωστόσο, διευκρίνισαν ότι τα αποτελέσματα  που προέκυψαν αποτελούν  στατιστικές απεικονίσεις και πως τον σημαντικότερο παράγοντα εμφάνισης μιας ασθένειας παίζει το περιβάλλον, η διατροφή και ο τρόπος ζωής.

Τα αποτελέσματά της έρευνας, έχουν ως εξής:

Ιανουάριος

Οι γεννημένοι τον Ιανουάριο κινδυνεύουν από υπέρταση και καρδιομυοπάθεια.

Φεβρουάριος

Οι γεννημένοι τον Φεβρουάριο κινδυνεύουν από καρκίνο των πνευμόνων.

Μάρτιος

Οι γεννημένοι των Μάρτιο κινδυνεύουν από καρδιακές παθήσεις, όπως κολπική μαρμαρυγή, καρδιακή ανεπάρκεια και στένωση της μιτροειδούς βαλβίδας, καθώς και από καρκίνο του προστάτη.

Απρίλιος

Οι γεννημένοι τον Απρίλιο κινδυνεύουν από στηθάγχη και χρόνια ισχαιμία του μυοκαρδίου.

Μάιος-Ιούνιος

Οι γεννημένοι τον Μάιο και τον Ιούνιο, βρίσκονται μέσα στο μέσο όρο για όλες τις ασθένειες. Το ίδιο ισχύει και για τους γεννημένους τον Δεκέμβριο.

Ιούλιος-Αύγουστος

Οι γεννημένοι τον Ιούλιο και τον Αύγουστο κινδυνεύουν από άσθμα.

Σεπτέμβριος

Οι γεννημένοι τον Σεπτέμβριο κινδυνεύουν από κοιλιακά και στομαχικά προβλήματα ενώ ταλαιπωρούνται και από συχνούς εμετούς.

Οκτώβριος

Οι γεννημένοι τον Οκτώβριο κολλάνε πιο εύκολα λοιμώξεις του ανώτερου αναπνευστικού, καθώς και σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα, ενώ τους τσιμπάνε πιο συχνά διάφορα έντομα.

Νοέμβριος

Οι γεννημένοι τον Νοέμβριο έχουν τάση να παρουσιάσουν ΔΕΠΥ (Διαταραχή Ελλειματικής Προσοχής και υπερκινητικότητα).

Δεκέμβριος

Εσείς που έχετε γενέθλια στον πιο κρύο μήνα του χρόνου και ειδικά κοντά στα Χριστούγεννα απειλείστε από Αλτσχάιμερ και διαβήτη.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα